ISKREN KAO NIKAD DOSAD Joksimović progovorio o LOŠOJ FINANSISKOJ SITUACIJI i onome zbog čega ostaje budan CELU NOĆ

Jedan od naših najpopularnijih pevača otvorio je dušu, pa je naveo sve ono manje prijatno što mu se dogodilo, a nema sumnje da će njegove reči iznenaditi mnoge koji prate lik i delo Željka Joksimovića.

– Svaki posao traži žrtvu i odricanje. Mislim da nisam pravio velike kompromise u tom smislu. Sledio sam svoj put i trudio se da mi posao ne bude gospodar, već obrnuto – započeo je priču Željko, pa nastavio:

– Uvek kada bih primećivao da postajem žrtva onoga što radim, odustajao sam i povlačio se. Želim balans u svakom aspektu, u poslu, porodici, životu. Mislim da nisam podnosio neke velike žrtve.

Joksimović je bez ustezanja govorio i o trenucima kada njegova finansijska situacija nije bila zavidna.

– Na početku je bilo veoma teško, od nemaštine do činjenice da sam od kuće otišao veoma mlad kako bih se školovao za muziku, i tako dalje. Teško je kada posao obavljate u večernjim časovima, pa morate da budete budni celu noć – kazao je nekadašnji predstavnik Srbije na “Evroviziji”.

– Danas radim drugačije, kvalitetnije, sa velikim timom. Mislim da sam život doveo u balans u meri koja mi prija – zaključio je Željko, koji će sledeće nedelje održati veliki koncert na beogradskom Tašmajdanu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *