Trojka

“Imao sam trojku sa drugom i UDATOM ŽENOM. Sada sam shvatio da je to MAJKA MOJE DEVOJKE”

Deidre Sanders, kolumnistkinja “Sana”, svojim čitaocima strpljivo pokušava da pomogne da reše svoje intimne probleme, a ovaj put joj se obratio mladić koji se brine da će njegova devojka saznati da je učestvovao u seksu utroje sa njenom majkom.

“Draga Deidre, imam 27 godina, a moja devojka 22. Zajedno smo tri meseca i zaista nam je dobro. Oboje se slažemo da je to najbolja veza u kojoj smo ikad bili. Kad me pre nekoliko nedelja upoznala sa roditeljima, nisam mogao da verujem svojim očima. Shvatio sam da se njena majka i ja poznajemo od ranije. Naime, pre nekog vremena sam izašao s prijateljem u klub i upoznali smo doista privlačnu ženu za koju sad znam da joj je 46 godina. Celu noć smo plesali i razgovarali s njom. Ona je u klub došla s grupom žena, ali kad su one otišle, ostala je s nama. Pozvala nas je u svoju hotelsku sobu gde smo nastavili da pijemo i odlično smo se proveli. Obojicu nas je seksualno zadovoljila kako god smo hteli. Nismo mogli da verujemo koliko sreće imamo. Uspeli smo da bez obaveza imamo seks sa udatom ženom koja odlično izgleda. Bila je neverovatna. Ujutro smo se pozdravili i nikad više se nismo sreli – do sad”, napisao je mladić.

– Možete misliti kako sam se osećao kad je moja devojka rekla da joj je to mama. Nisam siguran da li se ona seća nas, ali moj prijatelj je nikad neće zaboraviti. Ne znam šta da radim. Ne želim da prekinem sa svojom devojkom, ali čini mi se preteško biti s njom nakon ovoga. Čak i ako to njena majka nikad ne spomene, prijatelj će me večno ismevati zbog toga – piše mladić.

Deidre je ipak pronašla savet za njega.

– Ako ti je zaista stalo do tvoje devojke i s njom planiraš budućnost, nema potrebe da raskinete sve dok si diskretan. Iako nisi bio s njom u to vreme, mogla bi je zgroziti činjenica da si bio s njenom mamom. Takođe, postoji rizik da njen tata sazna za to i da njihov brak bude uništen. Vrlo je verovatno da se mama nada da ćeš prećutati šta se dogodilo između vas. Ako ti kaže da te prepoznala, reci joj da bi hteo da zaboraviš tu noć jer si zaljubljen u njenu ćerku i da želiš da nastaviš vezu s njom – napisala je Deidre.

“Sigurna sam da će odahnuti. Razgovaraj i s prijateljem i daj mu do znanja da očekuješ da ćuti o tome jer voliš svoju devojku. Nadam se da je i on u stanju da čuva tajnu”, savetovala je svog čitaoca.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *