Ceca kupatilo

“IMALI SMO SAMO SPOLJNI TOALET” Velike srpske zvezde odrastale su u SELU, a neki nisu imali ni OSNOVNE USLOVE

Mnoge naše zvezde nisu dolaze iz malog mesta, a među njima ima i onih koje nisu imale odlične uslove tokom odrastanja.

Ima i onih poput Cece Ražnatović koja svoju prošlost nije zaboravila, te se ponosi time što je iz Žiotorađa gde je sredila roditeljsku kuću i tamo se često vraća sa decom i porodicom.

I Rada Manojlović često istče da je došla sa sela, a njoj život nije bio oduvek lak. Kako je pričala u intervjuima imala je samo spoljni toalet, a više o njoj i ostalim zvezdama koje su došle sa sela pročitajte u nastavku.

Selo Četereže koji broji samo 571 stanovnika poznato je po pevačici Radi Manojlović, koja je od samog pojavljivanja na estradnom nebu ponosno isticala da je sa sela.

– Odrasla sam u staroj, trošnoj kući koju je sagradio moj deda, imali smo spoljni toalet – govorila je ona.

Nakon što je započela karijeru, svom ocu Radetu sagradila veliku kuću.

Koristili su spoljni toalet, a kako Rada kaže, kupanje im je bilo pravo snalaženje. “Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to”, rekla je jednom prilikom pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim nameštajem.

Dragana Mirković

Dragana Mirković danas uspešna i velika zvezda koja živi u dvorcu sa porodicom u okolini Beča, rođena je u selu Kasidol kraj Požarevca. Selo danas broji svega 575 stanovnika, a pevačica je zahvaljujući ovom selu, dobila nadimak “Luče iz Kasidola”. Dragana i danas obilazi selo i rado dolazi kada ima vremena.

Po rečima meštana, Luče iz Kasidola svoje rodno mesto posletila je poslednji put tokom leta, kada je dala određenu svotu novca za pravljenje terena za fudbal.

Dragana Mirković u austrijskoj prestonici sa porodicom živi skoro dve decenije.

U kući ima nekoliko spavaćih soba, bazen, drvene stepenice koje vode na sprat, kupatilo ukrašeno Svarovski kristalima, privatna sauna, a pre nekoliko godina porodično gnezdo upotpunili su efektnim italijanskim nameštajem.

Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u selu Žitorađa. Prema popisu stanovništva selo broji 3370 stanovnika. Ceca je porodičnu kuću preuredila i rado odlazi tamo sa decom. Pevačica se nikada nije stidela svog porekla i uvek je sa ponosom isticala da je sa sela. U Žitorađi imaju samo reči hvale za pevačicu, a i svi se rado sećaju događaja sa njene svadbe kada je Arkan došao u selo da preuzme mladu.

Želeći da ispoštuje tradiciju, Arkan je pucao u jabuku, ali umesto u jabuku pogodio je električni stub. Zbog toga je celo selo ostalo bez struje na nekoliko dana, međutim niko od žitelja nije zamerio, jer je to za njih bila najlepša svadba ikada.

Miroslav Ilić je rođen u selu Mrčajevci koje ima 2676 stanovnika. Selo nadomak Čačka je postalo poznato zahvaljujući ovom folkeru, a on je neretko isticao da će se uvek sa radošću vratiti tom mestu i svojoj kući u kojoj je odrastao. Pevač i danas nosi nadimak po mestu u kom je rođen – “Slavuj iz Mrčajevaca”.

Pevač Darko Lazić nakon razvoda od koleginice Ane Sević vratio se u rodno selo Brestač. Sa Anom i ćerkom Lorenom je živeo u luksuznom stanu na atratktivnoj lokaciji u Beogradu. Pre slave živeo je u sremskom selu Brestač sa roditeljima, a selo ima 934 stanovnika.

Darko Lazić i njegova izabranica Marina Gagić danas čekaju sina, a kako se pisalo, grade novu kuću u Brestaču u kojoj će živeti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *