Mina Vrbaski

“IMALA JE SE*S ZA UPLATU KREDITA OD 200 DINARA” Minina drugarica tvrdi da zna koliko novca je uzimala za sek*ualne usluge

Novi detalji o Mininom bavljenju prostitucijom svakodnevno dospevaju u javnost, a nakon što je ona sama pred kamerama otkrila mnoge stvari, sada se oglasila i njena drugarica koja tvrdi da zna koju sumu novca je Mina uzimala za svoje usluge.

Darija Stević, koja je takođe bila učesnica “Zadruge 2”, tvrdi da je upućena u detalje vezane za Minino bavljenje prostitucijom.

Svi znaju da je Mina kao veoma mlada devojka počela da se bavi najstarijim zanatom. Početna cena joj je bila 300 dinara, i to samo za oralni seks. Za seks je uzimala 500. Iz pouzdanih izvora znam da je sa nekim momcima imala seks samo za uplatu kredita od 200 dinara i to je ono što niko ne zna. Moj prijatelj mi je pričao da ume da “odradi posao” za obrok iz restorana brze hrane, a eto do kojih je granica ta devojka spremna da ide. Kasnije, kada joj je skočila cena, uzimala je za svoje usluge 20 do 30 evra – rekla je Darija.

Neka od Mininih provokativnih izdanja pogledajte u nastavku.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *