Farmerice

On ima DVA PEN*SA i oba SAVRŠENO RADE: Sada je pokazao KAKO TO IZGLEDA i konačno odgovorio na pitanje KOJE SVE INTERESUJE

Pre nekoliko godina, tačnije 2014. pojavio se, pokazao svoje slike i internet je eksplodirao.

Tada se na forumu Reddit pojavio čovek pod nadimkom “DoubleDickDude” i odgovarao na pitanja radoznalaca. Naravno, bilo ih je previše, a radoznalost ni danas ne jenjava. Ovaj čovek i dalje je aktivan na društvenim mrežama i i dalje rado odgovara na pitanja radoznalaca.

Ono što je prouzrokovalo njegovo stanje je difalija, retka abnormalnost u razvoju zbog koje se muškarci rađaju sa dva penisa. U Americi se ovo dešava jednom u 5.5 miliona slučajeva i uglavnom je jedan penis funkcionalan.

Ovaj konkretan slučaj je zato još veći kuriozitet, jer oba njegova penisa savršeno rade. On inače redovno kači svoje necenzurisane slike na Tviteru (@DiphallicDude) pa ako ste baš toliko radoznali, tamo možete da vidite sve detalje, a mi vam prenosimo samo intervju.

– Nemam pojma kada sam tačno shvatio da sam drugačiji. Sećam se samo da su mi u nekom trenutku roditelji rekli da ne smem nikome da kažem da imam dva penisa i poslušao sam ih. Meni su roditelji to objasnili rekavši mi da će ostali dečaci biti ljubomorni na mene, pa je bolje da ćutim. Uglavnom, u tinejdžerkom dobu nisam se osećao nešto drugačijim. Ćutao sam i krio svoju tajnu i sve je bilo u redu – priča ovaj čovek u intervjuu koji je nedavno dao.

Onda je došao pubertet, a tu su bile i svlačionice u školi i još mnogo prilika kada je njegova tajna mogla da izađe na videlo.

– U srednjoj školi je dvoje ljudi znalo za to – moj najbolji prijatelj i moja devojka sa kojom sam izgubio nevinost. Ona se nije izbezumila, niti je pokazala da je posebno iznenađena, ali od tog našeg seksa počele su da se šire glasine o meni pa verujem da ih je ona podstakla. Moj najbolji prijatelj pokušao je da spreči glasine pa smo tada proglašeni za homoseksualce i počelo je maltretiranje – priseća se.

Što se seksa tiče, kaže, imao je mnogo uspona i padova. Imao je jedan period kada je imao samo seks za jednu noć a onda se umorio i poželeo pravu vezu.

– Te 2014. godine kada sam se konačno predstvio javnosti bio sam u ozbiljnoj vezi sa jednim parom – muškarcem i ženom. Bili smo poliamorni. Međutim, 2016. godine smo raskinuli i od tada sam sam – kaže.

Ono što je mnoge interesovalo je koliko su mu dugačka oba penisa i da li su zaista funkcionalna.

– Oba penisa su mi oko 25 centimetara i da, na iznenađenje lekara, oba savršeno rade. Obično u ovakvim slučajevima samo jedan penis funkcioniše, ali ja sam jedan od retkih izuzetaka – kaže on.

Od tog raskida, kaže, ponovo uglavnom praktikuje seks za jedno veče, ali žene su ga umorile.

– Nervira me i umara nepredvidljivost žena. Neke se oduševe, a neke se preplaše. Nikad ne znam kako će koja reagovati, a muškarci uvek reaguju isto. Prvo sledi šok a onda oduševljenje – kaže on dodajući da je u poslednje vreme češće u taboru muškaraca.

Kako kaže, mnogo vremena mora da provede u masturbaciji.

– Prostata mi se upali ukoliko ne izbacim semenu tečnost. Moram da masturbiram oko dva puta dnevno, bez izuzetka – kaže on.

A još jedna stvar sve interesuje – kako ide u toalet?

– Imam jedan mišić koji kontroliše protok urina, a urin prolazi kroz oba penisa. Zato kada idem u toalet, jedan moram da uštinem inače mlaz ide kroz oba penisa. Mogu i da ejakuliram kroz oba penisa – kaže on.

Kako kaže, iako je sada aktivan na društvenim mrežama, i dalje krije lice i nastaviće da ga krije jer želi da sačuva svoje dostojanstvo.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *