Luna Djogani knjiga

IDE STOPAMA KIJE KOCKAR Luna Đogani PIŠE KNJIGU, a nećete verovati koji NAZIV će imati

Nakon što je u toku jučerašnjeg dana Luna Đogani saznala od Mine Vrbaški da je Kija Kockar objavila knjigu, ona je došla na ideju da se i sama lati pera kada napusti imanje u Šimanovcima.

– Čim izađem odavde, pisaću i ja! – izjavila je rijaliti zvezda. Podsetimo, to nije prvi put da je Luna došla na ideju da svoj život pretoči u knjigu, budući da je i tokom trajanja prve sezone “Zadruge” imala istu ideju.

Naime, ona je tada govorila da ima u planu da napiše knjigu inspirisanu onim što joj se izdešavalo nakon što je uplovila u aferu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, što je poprimilo oblik jednog od najvećih skandala u proteklih godinu dana nakon što se ova veza nastavila i pred očima zakonite supruge.

Đoganijeva je tada izrazila želju da ovu knjigu nazove “Ljubavnica”, ali kako se kratko zadržala u “spoljnjem svetu” nije imala vremena za pisanje, te se ubrzo vratila pred kamere.

Pored drame koju proživljava u “Zadruzi”, Đoganijeva i ne sluti da je u “Parove” ušla njena nekadašnja prijateljica koja je otkrila skandalozne detalje njihovih srednjoškolskih dana, o čemu detaljnije možete čitati OVDE.

Kako je Luna nekada izgledala i koja su njena najprovokativnija izdanja saznajte u nastavku.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *