Kinder jaje

Htela je da veri dečka sa prstenom koji je stavila u kinder jaje pa na krajnje bizarno mesto – U SVOM TELU

Žena koja je htela da zaprosi svog dečka i za to je osmislila “genijalan plan” završila je u hitnoj pomoći jer je taj isti plan pošao po zlu.

Poštujući britansku tradiciju, po kojoj žene muškarce mogu da zaprose svakog 29. februara, kupila je verenički prsten i stavila ga je u Kinder jaje koje je sakrila u svoju vaginu.

Ona je želela da partneru predloži da stavi prst u njenu vaginu i da na taj način pronađe iznenađenje. Ona bi potom kleknula na kolena i pitala ga “Da li želiš da se udaš mene?”.

Ali, muškarac nije uspeo da izvadi jaje jer ono se samo vrtelo unutar vagine. Celo to vrme, devojka nije htela da mu kaže šta je zradila i kakvo mu je to iznenađenje spremila, piše The Sun.

Nakon nekog vremena odlučili su da odu u hitnu pomoć. Tamo ih je dočekao dr Adam Kej koji je uspeo da izvadi jaje porođajnim kliještima. Ne znajući šta je unutar jaja, Kej je paru dao rukavice kako bi ga otvorili. Kad je muškarac video da je unutra prsten, njegova devojka ga je zaprosila i on je rekao “da”.

Ovu nesvakidašnju priču iz Velike Britanije objavio je dr Kaj u svojoj knjizi “This is going to hurt”. Čovek koji je radio kao ginekolog i specijalista za porođaje opisao je u njoj najupečatljivije trenutke svoje karijere. Među njih svakako spada i ova priča sa Kinder jajetom na neverovatnom mestu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *