GOLE haljine caruju našom estradom: A ovaj dekolte niko nije uspeo da POBEDI

Gole haljine koje malo skrivaju, a mnogo otkrivaju ne vladaju samo svetskom javnom scenom, već i domaćom estradom. Ove pevačiceih nose, sigurne u modne izbore koje prave i spremne da ispolje svoju atraktivnost.

Milica Pavlović

Svoju golu haljinu haljinu prošetala je nedavno Milica Pavlović: Ovo je bio njen izbor za emisiju “Amidži šou” Ognjena Amidžića koja se emituje na televiziji Pink. Golicala je te večeri maštu brojnim gledaocima.

Ana Nikolić

Raskošnu providnu haljinu je prošle godine prošetala pevačica Ana Nikolić: I to na dočeku Nove godine na Kopaoniku. Gledali su je mnogi tada pitajući se šta se providi ispod odeće, a šta ne.

I evo odgovara na to pitanje. Haljina je bila i te kako providna. Ana je pokazala kakav je veš nosila ispod odeće (u sličnom retro vešu često smo je viđali), a istakla je i dekolte. Veš plus bujno poprsje doveli su do bombastičnog efekta.

Provokativno izdanje Nataše Bekvalac

Kada Nataša bira gole haljine, onda to bude “baš golo”. Ona se na novogodišnjem nastupu u januaru ove godine u Beogradu pojavila u kratkom modelu sa gornjim delom za koji je malo reći da je izgledao golo.

Izazovnost njenog dekolte je dostigla krajnje granice. Ljubiteljka korseta i provokativnih haljina potrudila se da svojim stajlingom privuče ogromno interesovanje domaće javnosti.

Nataša Bekvalac u golom kombinezonu

Pre eksplozivne haljine koju ste videli Nataša se prošle godine beogradskoj publici predstavila u svetlucavom providnom kombinezonu i tada je grudi stavila u prvi plan.

I Emina Jahović Sandal ume da provocira

Za promociju albuma Emina je izabrala haljinu koja je pokazala 99 odsto njenog tela.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *