Goga Sekulic trudna

GOGA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Sekulićeva zatrudnela u 41. godini, a ovako je reagovala majka njenog 15 godina mlađeg muža!

Pevačica je saznala da je u drugom stanju tek kada je bila u drugom mesecu trudnoće, a onda je primetila da je nešto drugačije.

Goga Sekulić je vidno raspoložena prošetala gradom u beloj haljini, na kojoj se ocrtavao trudnički stomačić.

Pevačica je priznala kada je osetila da se nešto menja u njenom telu, a nije ni sumnjala na trudnoću.

“Nisam znala prvih 2 meseca, jurila sam i radila. Prvo sam osetila promene kada mi je bilo muka i boleo me želudac”, rekla je Sekulićeva.

Ona je objasnila da je zatrudnela prirodno, što je sasvim normalno, iako ima 41. godinu.

“Malo me nervira kada pročitam da za mene pišu: “Borila se”. Ja imam godina, zrelija sam i starija od Uroša, ali on je mlad, ima 26 godina, normalno je da ćemo imati dete”, izjavila je pevačica i dodala:

“Mi smo zajedno 2 godine, ja sam htela da uživamo i da vidimo šta će biti. Prvo su me ljudi pitali da li ću zbog godina ići na vantelesnu oplodnju. Super se osećam, ali počinje da mi smeta da radim noću, sve mi je napornije, jer sam u četvrtom mesecu.”

Sekulićeva je objasnila da je svekrva odlično prihvatila to što će imati bebu, pa i da je spremna da pomogne šta god treba.

“Rekla je: “Samo me zovite, ja ću doći”. Tu su svi, tetke, moja sestra, već pravimo planove. Počela sam da nosim široke haljine. Moja mama bi volela da rodim ćerku, a meni je svejedno, neki kažu da 100 posto rađam sina, a ja bih volela da budu blizanci”, izjavila je Goga Sekulić.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *