Glumica ŠOKIRALA priznanjem i OPTUŽILA KOLEGU “Snimali smo scene SEKSA, skinuo je zaštitu sa moje vagine i nastavio po svom”

Nakon što je jedna od njih pre nekoliko dana osula paljbu po svom poznatom kolegi, nekoliko glumica nastavlja da otkriva šokantne detalje saradnje sa Džejmsom Frankom.

Sara Titer Kaplan tvrdi da se tokom snimanja scena seksa Franko neprofesionalno ponašao i prešao granice.

Ona tvrdi da je snimala scenu orgija s Frankom i još nekoliko glumica i da je on, kad je došao red na snimanje scene u kojoj je oralno zadovoljava, skinuo plastičnu zaštitu koju glumci nose na genitalijama prilikom snimanja takvih scena i nastavio da snima i radi ono što je malo ko očekivao.

Sada kaže da je mislila da mora da ćuti ne bi li njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Nakon svih optužbi oglasio se i Franko koji tvrdi da nijedna informacije nije istinita i da će njegov pravni tim reagovati.

A sve je počelo samo dan nakon što je Franko osvojio Zlatni globus. On je izazvao bes Sare Titer Kaplan zato što je glumac podržao jednakost polova i borbu protiv seksualnog zlostavljanja noseći bedž s natpisom “Vreme je isteklo”, a prema njihovim tvrdnjama, prema svojim kolegicama ponaša se potpuno drugačije.

– Hej, Džejmse Franko, imao si lep bedž na dodeli Zlatnih globusa. Sećaš li se kako si mi pre nekoliko nedelja rekao da moja potpuna golotinja, na koju si me naterao u dva tvoja filma za sto dolara po danu, nije izrabljivanje jer sam potpisala ugovor? Tome je vreme isteklo! – napisala je glumica i komičarka Sara Titer Kaplan.

Podršku joj je pružila i glumica Vajolet Pejli.

– Dobar bedž, Franko. Sećaš li se kad si u autu gurnuo moju glavu ka svom golom pe**su ili kad si moju prijateljicu zvao u svoj hotel iako joj je bilo samo 17 godina? Nakon što su te već jednom uhvatili s jednom sedamnaestogodišnjakinjom – napisala je Vajolet na Tviteru, dodajući da je ona ipak bila punoletna kad ju je zlostavljao.

Sa druge strane, Frankovi fanovi su napali Saru Titel Kaplan da ovim putem samo želi da stekne slavu.

– Nemam taj luksuz da mogu da odbijam poslove. Kada nisi slavna, već samo pokušavaš da izgradiš karijeru, ne možeš sebi da priuštiš pregovaranje. On je slavni glumac koji jednim potezom može da uništi moju karijeru, proširi glasine da sam teška, nezahvalna, ili se ponašam kao diva. I nikad više neću dobiti priliku. Moram da radim, moram da jedem – rekla je Sara.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *