Zvezde Granda

Gde su i šta rade pobednici Zvezda Granda

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” iznedrilo je brojne pevače i pevačice, ali mali broj njih je uspeo da napravi zavidan uspeh.

Odavno je poznato da pobeda u ovom ili bilo kojem drugom takmičenju te vrste nije garancija za uspeh na estradi, ali pojedini pobednici su uspeli da ostvare zavidne karijere do današnjeg dana. Od nekih, pak, ni traga, ni glasa, a neki su se ostvarili privatno, te mogu da se pohvale suprugama i decom.

U nastavku pogledajte šta danas rade i kako izgledaju pobednici svih dosadašnjih sezona šou programa “Zvezde Granda”.

Bane Mojićević

Pobednik prve sezone “Zvezda Granda” Bane Mojićević i dalje traga za pesmom koja će biti megahit i koja će obeležiti njegovu karijeru. Ipak, on može da se pohvali trijumfom u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, gde je pokazao izvanredan talenat za imitiranje, ali i porodicom. Bane je ponosan otac dvoje dece koje ima u braku sa suprugom Milicom.

Milica Todorović

Milica Todorović pobedila je u drugoj sezoni ovog takmičenja i jedina je žena koja je pobedila u “Zvezdama Granda”, a tada je imala samo 15 godina. Todorovićeva je dugo godina tražila hit, a onda ih je poslednjih godina izdala nekoliko počev od numere “Tri čaše”, do dueta “Moje zlato” i “Limunada”. Milica je trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica “Granda” i uživa u ljubavnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem.

Dušan Svilar

Dušan Svilar, najbolji u trećoj sezoni, danas se uspešno bavi pop muzikom i redovno nastupa na eminentnim muzičkim manifestacijama i festivalima. Ne pojavljuje se u medijima bez preke potrebe, drži se podalje estradnih događaja, a privatni život čuva u tajnosti.

Darko Lazić

Pobednik četvrte sezone Darko Lazić puni novinske stupce prevashodno zbog dešavanja u privatnom životu. Ipak, on važi za jednog od najtraženijih pevača iz redova “Zvezda Granda”. Puni klubove i hale gde god se pojavi, a posebno je tražen kada je reč o svadbama i drugim privatnim slavljima, gde pravi neponovljiv provod.

Stefan Petrušić

Stefan Petrušić, trijumfovao je u petoj sezoni takmičenja “Zvezda Granda”. Redovno nastupa, ali ne snima pesme tako često i još uvek nije snimio pesmu koja bi ga vinula u vrh estrade. Privatno uživa u emotivnoj vezi sa devojkom Marijom Strugar.

Darko Martinović

Na Darka Martinovića, pobednika šeste sezone, sigurni smo da ste potpuno zaboravili. Nakon pobede snimio je album prvenac, kao poklon od produkcije, ali nakon toga gotovo nestaje sa srpske muzičke scene i iz medija. Pojavljuje se ponekad u “Grandovim” emisijama, a novu pesmu nije snimio već dve godine. Darko vidi samo pet odsto, a iako je gotovo slep odlično vozi bicikl i igra košarku. Darko je kao veoma mlad doživeo porodičnu tragediju zbog koje je prošao kroz veoma teške trenutke. – Živim sa majkom i sa dvojicom braće, oni su mi pomogli da uspem i kao pevač i kao čovek, a otac mi je umro pre četiri godine, kada su mu otkazali bubrezi. To su bili teški trenuci za mene, ali život je morao da ide dalje – ispričao je 2012. godine, odmah nakon pobede u popularnom muzičkom takmičenju.

Amar Gile Jašarspahić

Amar Gile, pobednik sedme sezone “Zvezda Granda”, jedan je od najuspešnijih pevača koji su prošli kroz ovo takmičenje. Ovaj pevač ima veliki broj obožavalaca, milionske preglede na “Jutjubu”, a nastupa ima na pretek. Oženjen je plavokosom lepoticom Enom sa kojom ima sina Darisa.

Mirza Selimović

Mirza Selimović je pobedio u narednoj sezoni i takođe može da se pohvali velikim uspehom na muzičkoj sceni. Selimovićeve pesme takođe imaju milionske preglede na “Jutjubu”, veoma je tražen i popularan i mnogi mu predviđaju još bolju karijeru. Pevač uživa u ljubavnoj vezi sa manekenkom Jelenom Knežić.

Haris Berković

Haris Berković, pobednik “Zvezda Granda” 2015. godine, miljenik je pripadnica lepšeg pola. Atraktvni pevač več nekoliko godina u ljubavnoj vezi je sa koleginicom Radom Manojlović, zbog čega su često na stranicama tabloida. Berković vredno radi na svojoj karijeri, ulaže u spotove i pesme i čeka prvi hit.

Ibro Bublin

Ibro Bublin pobedio je naredne godine u “Zvezdama Granda”, i to dok je još uvek bio maloletan. U takmičenju je privukao pažnju žirija i publike zbog velikog talenta. Predviđaju mu blistavu karijeru, ali još uvek nije našao pesmu koj bi ga izbacila u prvi plan.

Aleksa Perović

Prošle godine takmičenje “Zvezde Ganda” iznedrilo je dva pobednika. Jedan od njih je šarmantni Aleksa Perović. Ovaj momak važi za jednog najperspektivnijih pevača “Granda”, a vreme će pokazati hoće li postati zvezda. On je nedavno postao otac. Dobio je ćerku Lunu u braku sa suprugom Milicom.

Riste Risteski

Drugi pobednik bio je Makedonac Riste Risteski. On živi na relaciji Beograd-Ohrid i uživa u momačkom životu. Tek je na početu karijere, a mnogi misle da bi baš on mogao da bude nova pevačka zvezda na ovim prostorima.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *