Horoskop

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 30. aprila do 6. maja

Posledice punog Meseca u znaku Škorpije i dalje odjekuju ove nedelje. Ako ste u dugoj vezi, shvatićete da je privrženost sa partnerom postala osnova vaše veze i to jeste temelj zdravih odnosa. Veza Sunca i Neptuna u nedelju samo pojačava vaš odnos na svim nivoima, a ako ste sami, vaša vera u život i ljubav ponovo će oživeti. Znate da vas negde čeka neko poseban.

Ovan

Ova nedelja je u znaku ljubavi. Bilo da se radi o sadašnjem ili potencijalnom partneru, osećate se kao da hodate po nebu i ništa ne može da vam pokvari raspoloženje. Pazite da ne odete previsoko, jer pad može biti bolan.

Bik

Manje nesuglasice sa kolegama kvare radnu atmosferu. Pokušajte da odolite provokacijama i radite ono što najbolje znate – svoj posao. Partner ima lepe vesti za vas.

Blizanci

Čuvajte se nepromišljenih reči i postupaka kako kasnije ne biste zažalili. Blizance koji nisu u vezi očekuje poziv na sastanak. Slobodno pristanite, jer ne znate gde možete sresti pravu ljubav.

Rak

Zvezde su vam naklonjene na poslovnom planu, pa lako savladavate sve izazove. Pred vama je izuzetno uzbudljiv vikend. Ako ste sami, slobodno se prepustite flertovanju i zabavi.

Lav

Kakav god problem da imate, znate da nećete pogrešiti ako poslušate svoju intuiciju. Odluka koju morate da donesete ne donosi se za jedan dan, ali vaš unutrašnju glas zna šta morate uradite. Povedite više računa o zdravlju.

Devica

Vi niste neko ko će preterano reagovati kada stvari ne idu željenim tokom, ali ove nedelje ćete biti preplavljeni osećanjima. Bilo da se radi o poslovnim ili problemima sa partnerom, pazite kako ćete se postaviti kako ne biste u danu srušili sve što ste godinama gradili.

Vaga

Vi znate da je kompromis najvažniji kada je ljubav u pitanju, ali čak i mirne i staložene Vage imaju svoje granice. Ne dopustite nikom da se igra sa vašim strpljenjem i živcima kako biste održali prividni mir. Aveti iz prošlosti tamo moraju i da ostanu.

Škorpija

Vaše ideje uvek imaju dobar odziv na poslovnom planu. Iskoristite kreativnost koju posedujete i samo grabite napred. U ljubavi ipak ne cvetaju ruže. Partner želi da ozbiljno porazgovarate, a vi već slutite koja će biti tema.

Strelac

Morate naučiti da zadržite staloženost i kada stvari ne idu kako ste zamislili. Impulsivnost vam do sada nije ništa dobro donela. Neočekivani poziv iz inostranstva može da vam okrene život za 180 stepeni.

Jarac

Za vikend vas očekuje pravi rolerkoster emocija. Niste sigurni da li vas osoba koju ste nedavno upoznali izluđuje ili fascinira. Nekada čovek mora poslušati srce, a ne razum. Spemite se za ludu vožnju!

Vodolija

Ne dozvolite sebi da gubite razum zbog tuđih grešaka i neodgovornosti. Možda se radi o bliskom prijatelju ili članu porodice. Pravični kakvi jeste, ne podnosite nepravdu, ali nekada je bolje držati jezik za zubima.

Ribe

Pritisak na poslu se smanjuje i sada konačno možete da predahnete. Pokušajte da provodite što više vremena u prirodi i šetnji. Kada je ljubav u pitanju, nemojte spuštati svoje kriterijume samo da ne biste bili sami.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *