Luna Djogani

EVO KOLIKO HILJADA EVRA LUNA ĐOGANI ZARADI MESEČNO OD INSTAGRAMA!

Rijaliti zvezda Luna Đogani spada u red onih javnih ličnosti koje zarađuju od objava na društvenim mrežama, odnosno od reklamiranja raznoraznih proizvoda na Instagram profilu koji prati preko 300.000 ljudi.

Luna se poverila Mikiju Đuričiću koliko zapravo iznosi njena mesečna zarada od fotografija koje objavljuje na spomenutoj društvenoj mreži, a pčelar iz Kupinova je to podelio sa ostalim stanovnicima imanja u Šimanovcima.

– Luna na Instagramu zaradi 8.000 evra mesečno. Ona mi je to rekla – ispričao je Miki, kako prenosi Hit Informer, dok su ostali učesnici “Zadruge 2” ostali šokirani ovim informacijama.

– Kada sam napustila “Zadrugu 1”, niko nije hteo da me angažuje. Pre toga sam živela od promovisanja raznih brendova na Instagramu, samu sebe sam izdržavala. Međutim, pošto su Kijini fanovi počeli da pljuju svaku firmu sa kojom sam pokušala da sarađujem, mnogi su mi otkazivali poslove. Srećom, situacija se promenila – ispričala je nedavno Đoganijeva.

Kako prenosi Hit Informer, kada se na 8.000 evra mesečno koje zaradi od Instagrama, budući da se na njenom profilu i dalje pojavljuju reklame, doda cifra od 12.000 evra koje je tražila za ulazak u “Zadrugu 2” i 120.000 evra koliko će inkasirati ukoliko ostane do kraja rijalitija na imanju u Šimanovcima, čini se da će Luna konačno moći da odahne zbog finansijskih problema o kojima je govorila pri ponovnom ulasku u rijaliti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *