Zdravko Colic

EVO KAKO IZGLEDA PRAZNIČNA ATMOSFERA U DOMU ZDRAVKA ČOLIĆA!

Iako je bespogovorno jedna od najvećih balkanskih zvezda, Zdravko Čolič je uspeo da sačuva privatni život samo za sebe. Ipak, praznična atmosfera je uticala na pop pevača da otkrije kako izgleda božićno-novogodišnja euforija u njegovom domu.

– Kuća je okićena, a pokloni lepo upakovani. Za ukrašavanje jelke je zadužena mlađa ćerka Lara i u to se niko od nas ne meša. Priroda mog posla je takva da za Novu godinu uglavnom radim, tako da porodično putujemo i slavimo zajedno sa prijateljima.

Za Božić smo kod kuće, supruga Aleksandra uvek spremi raznovrsna jela, svakome ono što najviše voli, a onda se svi okupimo za stolom. Praznična atmosfera podseti me na detinjstvo – otkrio je Zdravko, da bi potom evocirao uspomene na ovo doba godine iz vremena kada nije bio suprug i otac.

– Kada sam bio mlađi, za Novu godinu sam bio sa familijom i slavili smo u kućnoj atmosferi. Mnogo sam voleo da dobijam čestitke, koje su se nekada pisale i slale. Sada je sve prešlo u elektronsku formu i više nema tu emociju. Obradovalo bi me kada bih dobio pravu čestitku, muzičku, s nekom lepom božićnom pesmom. Kasnije, kada sam kao mladić počeo da izlazim, voleo sam da za doček budem u vikendici na obroncima Bjelašnice.

Nas nekoliko parova, švedski sto, kamin… Ponesemo svečanu garderobu, pa se oko 23 sata presvučemo u odela i haljine i dočekamo Novu godinu, a tokom noći nas zatrpa sneg, pa ne možemo da izađemo iz vikendice. Bila je to prava idila, kao sa razglednice – sa nostalgijom u glasu prisetio se Čola, dodajući kako će proteći ovogodišnja “najluđa noć”.

– Starija ćerka Una biće sa svojim društvom, a Lara će sa mamom, tatom i dragim prijateljima slaviti kraj mora. Delimično uspemo da iskoristimo vreme raspusta i odmora za zajedničko putovanje. Kao do sada, to će verovatno biti u januaru, možda i u februaru, ali svakako ćemo negde otići. Biće to neko naše vreme – zaključio je priču pevač.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *