Dzena Dzejmson

Džena Džejmson vas savetuje kako da uvek budete seksi

Džena Džejmson je jedna od najpoznatijih porno glumica na svetu. Tokom svoje karijere ona je glumila u više od 100 filmova za odrasle koji su dostigli tiraž i od milion primeraka, dobila je nekoliko nagrada i napisala memoare koji su šest nedelja bili najprodavanije knjiga.

A sada je odlučila da podeli svoje trikove sa ženama.

U razgovoru sa Oprom Vinfri ona je izjavila da joj mnoge žene zahvaljuju što ih je naučila kako izgleda dobar oralni seks. Osim toga, u novom intervjuu navela je tri stvari koje svaka žena treba da uradi da bi se stalno osećala seksi.

– Potrebne su tri stvari da bi se žena osećala više seksi. Na prvom mestu treba joj sprej za samopotamnjivanje. Drugo, treba da se opusti u spavaćoj sobi. Sve je lakše kad se ugasi svetlo, zato ugasite svetlo, jer mnoge žene brinu o tome kako izgledaju tokom seksa. I uvek, ali uvek treba da ima lepo sređenu kosu u boji koja joj najbolje pristaje – rekla je ona tada.

Ovakve savete niko nije očekivao od nje, ali ona tvrdi da su ove tri stvari jako bitne.

– Ozbiljna sam! Žena se oseća mnogo lepše i samouverenije ako misli da izgleda lepo – kaže ona.

A kako sama kaže, za to vam ne treba mnogo vremena.

– Treba vam samo nekih sat vremena. Idite kod frizera, sredite frizuru, isfenirajte se, vratite se kući, upalite sveće i iznenadite svog muškarca kad dođe kući – savetuje ona.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *