Dve decenije je bila udata za GEJA, a zbog silovanja je dobila rak: Najomiljenija glumica 90-ih danas ima 60 godina i izgleda OVAKO

Devedesetih je bila najpopularnija dadilja na svetu. Milioni su obožavali njen vedar osmeh i pozitivan duh, ali iza toga su se krile velike životne nedaće.

Pre nekoliko godina, glumica Fren Drešer, zvezda hit serije “Dadilja”, rešila je da otkrije istinu o odnosu sa bivšim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom, koji je priznao da je gej nakon što su se oni razveli 1999, posle 21 godine braka.

– Ljudi me stalno pitaju kako nisam znala. On voli da dekoriše, voli modu i odeću, ali mi smo zapravo imalo mnogo seksa – kazala je tad ona.

Fren i Džejkob upoznali su se u srednjoj školi i venčali kada su imali 21 godinu. On je scenarista i kreator serije “Dadilja”, zahvaljujući kojoj se ona proslavila.

Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima i nastavili su da sarađuju, a Fren se 2014. ponovo udala, za doktora Šivu Ajaduraija.

Zatim je prošle godine simpatična dadilja ponovo postala glavna tema medija i to zbog traumatične ispovesti o silovanju koju je podelila sa svetom.

– Godinama sam izbegavala da se suočim sa svojim bolom i silovanjem. I zbog toga sam završila sa rakom. To se na kraju završilo nekako poetski pošto se telo slomilo i razvilo bolest – kazala je ona te otkrila kako se izborila sa traumom.

– Posle toga više nikad nisam bila ista. Ali, šta god da vam se desi, morate nastaviti dalje i pretvoriti bol u neku svrhu, što sam ja uradila.

Stravičan napad na Fren desio se 1985. godine, kada su dva naoružana pljačkaša upala u dom koji je delila sa tadašnjim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom. Dok je jedan ispreturao njihov dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu koja se tada nalazila u njihovoj kući. Džejkobson je za to vreme bio vezan i primoran da gleda užasne scene.

Muškarac koji ju je silovao je uhapšen, a pošto je tada bio na uslovnoj kazni, vraćen je u zatvor gde služi dve doživotne kazne.

Prošlo je punih 25 godina otkako je emitovana prva epizoda humorističke serije “Dadilja”, a njene reprize vole da gledaju i današnji klinci. Zgodna Fren britkog jezika i specifičnog glasa svojim je izgledom i zgodnom figurom vrtela oko malog prsta sve muške likove u seriji, ali nikad nije želela da prizna da ima i godinu više od 29.

Danas ima okruglo 60, a i dalje izgleda fenomenalno! I dalje je aktivna na filmu i televiziji, a redovno se oglašava i na društvenim mrežama.

Iako možda ima koji kilogram više i drugačiju frizuru, široki osmeh simpatične glumice i dalje je tu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *