Drugi porođaj mi je UNIŠTIO SEKSUALNI ŽIVOT: Zbog onoga što mi se desilo PREKLINJEM muža da NAĐE LJUBAVNICU

Ova majka dvoje dece kaže da joj je seksualni život propao nakon porođaja i zato je mužu dozvolila, tačnije od njega zahteva, da spava sa drugim ženama.

Ket Li (43) nakon drugog porođaja, kako kaže, pati od teške inkontinencije koja joj uništava život. Probala je to da reši ugradnjom implanta koji liči na mrežicu, a kojim se uobičajeno tretira prolaps materice koji se dešava kod porođaja, ali zbog te mrežice ne može ni da hoda, a kamoli da ima seks.

– Moj nesrećni suprug postao je moj staratelj a ne muž. Seks je potpuno van podsticaja zbog bola. Zato sam ga dugo nagovarala da nađe drugu ženu za seks, ali na moju veliku radost on to odbija jer kaže da me voli – kaže za medije Ket.

Da ima probleme, kako kaže, primetila je kada se posle porodiljskog vratila na posao i tamo se upiškila.

– Pokušavala sam i dalje da funkcionišem, ali osetila bih kako hodam, a niz noge mi se sliva tečnost. Tada sam imala svega 33 godine, a osećala sam se kao baka – kaže Ket koja pored sina ima i ćerku Teš koja danas ima 21 godinu. Kada je nju rodila, kaže, sve je bilo u redu i nastavila je normalan život posle porođaja.

Tako je 2009. godine otišla na ugradnju implanta koju su joj predstavili kao rutinsku i minimalno opasnu. Ipak, završila je u užasnim bolovima. Posle duge potrage, pronašla je novog hirurga kome je verovala, i, premda on tvrdi da je izvadio najveći deo mrežice, ona kaže da i dalje ne može da hoda i da je boli.

– Prošlo je 10 godina i ta mrežica mi je uništila život. Sreća pa nismo želeli više od dvoje dece, ali žao mi je što nisam dobra mama Čarliju. U šetnju sa njim izlazim u kolicima. Ne mogu da se igram sa njim kao sve ostale mame. Pored toga, zbog te mrežice sam i očajna supruga – kaže Ket koja se pridružila udruženju koje zahteva da se ukunu operacije ugradnje ove mrežice.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *