Trojka

Dovela sam dečku KOLEGINICU NA TROJKU: Ljubili smo se i ona mu je uradila GNUSNU STVAR zbog koje sam POBEGLA iz sobe a onda su me OBOJE PONIZILI

Bila sam raspoložena za trojku sa dečkom i koleginicom sve dok nisam videla šta je krenula da mu radi. Izletela sam iz sobe, a onda je usledilo poniženje kakvo nikako nisam očekivala.

Imam 21 a moj dečko 23 godine. U ozbiljnoj smo vezi već dve godine i planiramo da se uskoro venčamo, piše zabrinuta čitateljka popularnoj kolumnistkinji Didri.

Inače nemamo nešto puno prijatelja, a oboje radimo u istoj firmi – ja u kancelariji, on na terenu. Nedavno smo dobili novu koleginicu, simpatičnu i zabavnu devojku od 19 godina.

Kada sam je upoznala sa svojim dečkom bilo je više nego očigledno da mu se ona dopada – nije sklanjao pogled sa nje. Jedne večeri izašli smo u kafić kada mi je on predložio da pozovemo i nju.

Kako ona, kao i mi, nema neki širok krug prijatelja, poslala sam joj poruku, a ona je rado prihihvatila poziv. Baš te večeri je vlasnik kafića slavio rođendan pa je bio široke ruke sa pićima i popili smo mnogo više nego što smo planirali.

Na kraju večeri sela je sa nama u taksi i svi smo završili u stanu mog dečka, i svi smo međusobno flertovali. Kako smo ušli u stan, pobacali smo odeću sa sebe i sve je vodilo ka tome da će pasti trojka.

Sve mi je to bilo u redu dok se ona zadržavala na poljupcima, ali kada je počela da oralno zadovoljava mog dečka, više mi njie bilo svejedno. Pogled na to me je odmah otreznio i pripala mi je muka. A pravi šok je tek usledio.

Od besa sam izašla iz sobe i zalupila vratima. On je krenuo za mnom – ali kako bi zaključao vrata da ne mogu da uđem. Čula sam ih kako mi se smeju i ostala u šoku. Ujutro sam ga pitala da li su imali seks, a on je negirao. Ne verujem mu i nemam pojma šta da mislim i kako da se postavim.

A kolumnistkinja Didri odgovara ovako:

Kod seksa utroje neko će uglavnom biti povređen. I ti si htela da učestvuješ u njemu, međutim, tvoj dečko je prešao granicu kada te je zaključao. Imaš puno pravo da ne veruješ da nisu imali seks.

Najmanje što ti dečko duguje su izvinjenje i objašnjenje, a ako mu se koleginica toliko dopada, neka prestane da vas zavarava i neka produži sa njom.

Izvinjenje ti duguje i koleginica. Ako je ovo za nju bila samo pijana avantura, to je u redu, ali ako planira da nastavi da flertuje s njim, a radite zajedno, stvari će postati neprijatne.

Budi svesna da je tvoj dečko duboko ugrozio budućnost vaše veze i mora debelo da se potrudi da bi ti se iskupio.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *