Sloba i Kija se pomirili

“DOŠAO JE SA SLATKIŠIMA” Nakon intimnog susreta Sloba završio u KIJINOJ SPAVAĆOJ SOBI

Kristina Kockar se uselila u novi stan, a kako je sama priznala, jedan od prvih gostiju koji je završio i u spavaćoj sobi je Sloba Radanović, njen bivši suprug.

“Bio je gost! Došao je da vidi stan. Doneo mi je slatkiše za useljenje i to je to. Bio je kratko i otišao. To je bilo kada sam kupila stan”, rekla je ona za “Premijeru” pa nastavila: “Nismo nas dvoje u kontaktu. Imala sam neke stvari koje je trebalo da potpiše, pa je morao da dođe zbog toga. Želela sam da mu pokažem stan i on je želeo da vidi kako izgleda stan. Sviđa mu se i drago mu je. Više se neće pojavljivati ovde, to je sigurno”, izjavila je ona.

U vreme bračne idile, Kija i Sloba često su maštarili o kupovini nekretnina, te osnivanju porodice, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Ipak, kada bi Sloba odlučio da kupi stan blizu nje, pevačica ističe da se ne bi bunila i da je sigurna da je dobra komšinica.

“Bio je i u spavaćoj sobi, ali dušek nije isprobao i neće. Pogledao je ceo stan. Bio je tu pre mesec dana. Stan sam kupila od svog novca. Ja sam i ranije radila, mama mi je malo pomogla”, kaže Kija, pa dodaje: “Ako kupi stan do mog… znam da se dosta stanova prodaje tu u okolini i znam da sam ja dobra komšinica. Ne pravim žurke, nema brige”, zaključila je ona.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *