ĐOLE ĐOGANI JE BIO VELIKI PROTIVNIK RIJALITIJA, A SADA JE DONEO NEOČEKIVANU ODLUKU!

Iako su brojni članovi njegove porodice bili u raznoraznim rijaliti šou programima, Đole Đogani je uvek jasno i glasno ustajao protiv njihovih odluka da se nađu u “Zadruzi”, “Farmi” ili “Parovima”, bilo da je reč o Gagiju, Luni ili Adamu Đoganiju, Anabeli Atijas ili pak Bakiju B3-u.

Ipak, čini se da je Đole malo “smekšao”, budući da je i on, na neki način, rešio da zaradi o rijaliti-pomame.

– Upravo završavam pesmu o rijalitiju. Obradio sam tu temu, šalim se na svoj račun, na račun svoje porodice, svega što se dešava u rijalitijima. Šta ćemo, zezamo se! – otkrio je Đole za Scandal, što je mnogima dozvalo u sećanje to da je denser i ranije pravio hit pesme šaleći se na račun viceva koji su kružili o njegovoj porodici ili pak pevajući o razvodu i rađanju novog deteta.

– Ja jesam protiv rijalitija kod nas, na neki način. Ali, kad gledamo opštu situaciju, situaciju u kojoj se nalazi većina mladih ljudi, neću to da napadam. Mladi ljudi traže svoje pozicije, bore se da pronađu svoje mesto u društvu, nemaju mnogo mogućnosti, a rijalitiji su prilika da nešto rade i zarade.

Rijaliti je najpoznatiji format, nema tu šta. Još malo će biti, znaš ono kao kad robijaš kaže – brate, imam 35 godina, od toga sam 15 robijao. A rijaliti igrači će – znaš imam 35 godina, 15 sam bio u rijalitiju… To je baš za pohvalu! – zaključio je Đogani.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *