Operacija

Doktori je upozoravaju, ali ona voli da izgleda PLASTIČNO: Kad joj vidite struk ZGROZIĆETE SE, a najveći šok TEK SLEDI!

Žena opsednuta idejom da izgleda kao živa Barbika sada želi da uradi operaciju koja je nelegalna u Velikoj Britaniji, ali tvrdi da će se sva muka isplatiti jer će konačno izgledati kao njen idol.

Keri Majls (34) iz Eseksa, mama jedne tinejdžerke, smanjila je obim struka na samo 53 centimetra i sada planira da potroši 15.000 funti kako bi uklonila rebra i postala prva britanska živa Barbika.

Keri svakog dana po pet sati nosi specijalno dizajniran korset koji sužava obim struka u očajnoj nameri da dobije tananu figuru kao lutka koja joj je uzor.

Ali, to joj nije dovoljno. Keri sada želi da svoj struk suzi za još 18 centimetara tako što će da ukloni šest rebara operacijom koja košta 15.000 funti.

Ova zavisnica od estetskih korekcija već je dva puta operisala nos i dva puta povećala grudi.

– Mrzela sam to što nemam obline i što sam ravna kao daska. Počela sam da nosim korset početkom godine jer želim da smanjim obim struka i već je uži za 13 cm – otkrila je Keri koja i dalje nije zadovoljna rezultatima.

– Opsednuta sam Barbikama još otkad sam bila tinejdžerka, ali tek pre pet godina sam počela da se oblačim kao poznata lutka. Volim da izgledam plastično i dobijanje oblina kakve ima Barbi je deo moje transformacije – kaže Keri koja svake nedelje sužava svoj korset i trpi bol zarad užeg struka.

Iako su je doktori upozoravali da je operacija uklanjanja rebara jako rizična i može da izazove komplikacije, ona ne želi da odustane.

– Može da ošteti moje organe i uzrokuje komplikacije kasnije u životu, ali mislim da je sve ovo vredno rizika. Ja sam britanska živa Barbika i nikada neću prestati da usavršavam sebe kako bi ličila na svog idola – ističe Keri.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *