Muskarci zone

Dodiri zbog kojih će se zaljubiti: 5 muših erogenih zona za koje niste znali do sada

Ok, onu glavnu erogenu zonu svi znamo, ali sigurno ne želite samo tu da ga dodirujete. Želite svuda, zar ne? Ali kako da znate koje tajno mesto će ga najviše uzbuditi i učiniti da bukvalno poludi za vašim dodirima. Malo smo istraživali i saznali da sledeće erogene tačke koje će me probuditi sve ono najvatrenije u njemu.

Evo kojih su 5 glavnih muških i do sada ne tako poznatih erogenih zona.

Mozak je i kod frajera velika, superosetljiva erogena zona. Naime, u stanju je da zamisliti svašta i da ga uzbudi do te mere da može užvati i na samu pomisao na nešto seksi. Šapnite mu nešto tiho i uzbudljivo na uho, a njegov “drugar” će sigurno burno reagirati. A kad se mozak napali, telo će ga ekspresno pratiti!

Kolena, odnosno predeo iznad čašice kolena osetljiv je kod muškaraca kao, kao… pa, kao i kod nas! Ako ga poljubite u to osetljivo mesto, brzo će se uzbuditi. Čak i lagan dodir može uzrokovati da mu zaklecaju kolena!

Donji deo stomaka pun je nervnih završetaka osetljivih na dodir. Ako ga baš tu poljubite, poludeće od požude – posebno jer ste u blizini njegovog „veseljka”!

Možda se neki sećaju razgovora Vinsenta i Džuls o masaži stopala u legendarnom filmu „Petparačke priče”? Ako ne, znajte: čovek koji nije probao masažu stopala, ne zna koliki užitak to pruža! Skinite mu čarape, uzmite stopala i masirajte: nije važno da li poznajete bilo kakve tehnike masaže – radite ono što mislite da bi i vama prijalo!

Iz nekog nepoznatog razloga frajeri jako vole kad im nežno dodirujete uši, mazite ih usnama, lagano grickate… A nama to, nažalost, retko pada na pamet. A u ušnoj školjci krije se mnoštvo osetljivih završetaka koji željno očekuju dodir.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *