Rijaliti silovanje

DNO DNA Bahanalije učesnika rijalitija zgrozile su naciju, a o SI*OVANJU su brujali i strani mediji

Žestoke scene seksa obeležile su rijalitije, ali jedan je ostao upamćen po velikom skandalu.

Degutantne scene nakon kojih je nastao veliki skandal uz teške optužbe prikazane su u maju prošle godine u rijalitiju “Parovi”. Tom prilikom skoro svi ukućani bili su pod dejstvom alkohola, a dvoje učesnika Milutin Radosavljević Milija i Mirela Lapanović završili su u krevetu u spavaćoj sobi.

Iako se na Mirelinom licu videlo da je ona praktično u nesvesnom stanju, Mili nije hteo da je ostavi na miru, a ona je pokušala i rukom da ga odgurne od sebe. Ipak, on je nastavio da navaljuje, a na kraju je legao preko nje. Sudeći po onome što su gledaoci mogli da čuju i vide, imali su seksualni odnos.

O ovom skandaloznom incidentu pisali su i strani mediji sa zgražavanjem.
Tokom prve “Zadruge” Nemanja Đerić Đekson i Anđela Veštica imali su danima seksualne odnose, a jedan propraćen Anđelinim vrištanjem i te kako je upamćen.

– Aaa! Jeb*m ti život! Jesi normalan ti – vikala je Anđela Veštica, a reper je samo tražio da ćuti i da nastavi sa uživanjem.
– Jao, j*b*te, znaš koliko sam se umorila! Je*em ti život! Aaa joj! Jao! Jao majko! Jao Nemanja – dodala je ona u naletu strasti.

U toku jedne žurke u vili Parova glavne “zvezde” večeri su bili Ivan Marinković i Mea Bond. Naime, Ivan je bio krajnje nasilan i grub, napadao ju je kako god je stigao, a ona se branila koliko je mogla. Bilo je šamara, zavrtanja ruke, udaraca i sličnog. Na kraju, Ivan i Mea su završili u strasnom zagrljaju, a svoju avanturu su, na opšti užas, nastavili u krevetu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *