Prirodan zbunic

Dlake “tamo dole” su opet hit: Legendarna “Brazilka” ide u penziju, a njeno mesto zauzima prirodan žbunić

U modi je opet prirodan izgled ženske intimne regije što znači “živeo žbunić”

U jednom trenutku je čuvena “Brazilka” bila apsolutni hit za sređivanje žbunića “tamo dole”, ali kako eksperti kažu, njeno vreme je prošlo. U modi je opet prirodan izgled ženske intimne regije.

Ginekolog dr Eden Fromberg kaže da je primetila da žene sve češće dolaze “prirodno doterane ” na preglede i da su postale svesne toga da njihovo telo nije samo vizuelni objekat. Po tome su poznate i dame kao što su Kameron Dijaz, Gvinet Paltrou i Lejdi Gaga, one već uveliko promovišu ovaj trend.

Žene sve “više vole prirodan izgled”, a nedavno je i jedan hirurg zadužen za transplantaciju kose rekao da sve više žena dolazi sa zahtevom da im se “vrati maljavost” nakon laserskih epilacija intimnog područja.

Dr Fromberg savetuje da ako želite da vratite prirodan izgled, intimne dlačice skraćujete makazama. To će ojačati dlaku i pospešiti njen rast.

– Izbegavajte brijače, a ovo područje treba da negujete organskim sapunima. Uvrstite i piling u svoju rutinu negu intimne zone. – kaže dr Fromberg uz savet da dame treba da izbegavaju veš od veštačkih materijala i usku odeću koja može da spreči normalan rast stidnih dlaka.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *