Devojačka zabava za sekund se pretvorila u HOROR: Na slici su ugledale JEZIV DETALJ koji krije JOŠ STRAŠNIJU priču i odmah pobegle kući!

Internetom kruži fotografija devojaka s devojačke zabave koja na prvi pogled izgleda potpuno normalno, ali kada je malo bolje pogledate, primetićete na njoj nešto zastrašujuće.

Grupa devojaka zabavu je održala u jednom udaljenom odmaralištu kraj jezera u Škotskoj. Devojke su odlučile da se slikaju pored jezera fotoaparatom koji je ponela jedna od njih. Namestile su ga da snimi nekoliko fotografija uzastopno, ali na jednoj od njih nalazi se još jedna osoba koju niko od devojaka ne poznaje.

Prvo je snimljena fotografija na kojoj devojke poziraju, dok su na drugoj veselo podigle ruke. Na toj su fotografiji dakle u drugačijoj pozi, ali razlikuje se i po tome što se u desnom uglu nalazi dečak čije prisustvo nijedna od njih nije znala da objasni.

Devojke su potom na internetu istražile to odmaralište i otkrile da je pre mnogo godina tamo živeo mali dečak koji je hodao u snu i upao u jezero i udavio se. Kada su to otkrile, devojačka zabava se završila i brzo su pobegle iz odmarališta.

O dečaku je 1994. godine BBC snimio i seriju “The Blue Boy”, a radnja je slična onome što su devojke pročitale na internetu. Dečak je bio na odmoru s roditeljima kada je usred noći počeo da mesečari, izašao je, upao u jezero i udavio se.

Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjire i pribor za jelo van polica iako ga niko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove mokrih stopala po stepenicama – ispričao je scenarista te serije Pol Murton. Mnogobrojni korisnici Tvitera i Redita, gde se fotografija pojavila, uvereni su da se na njoj zaista nalazi dečak, dok ima i onih koji veruju da je samo reč o fotošopu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *