Horoskop za jul

Detaljni horoskop za jul: Vodolije, 13. jula se ZATVORITE U KUĆU, Jarčevima se 27. ŽIVOT MENJA IZ KORENA

Šta vam donosi jul? Jarčevi, zavidimo vam a Device žestoko žalimo!

OVAN

Sredinom jula posao kreće sjajno, a novac će samo pristizati, posebno ako imate privatni biznis. Ako tražite pravu osobu, velike su šanse da ćete je upoznati ovog meseca, i to u lekarskoj ordinaciji. Čuvajte se povreda u sportu, i obratite pažnju na zube, kosti i reumu.

BIK

Sam kraj jula i početak avgusta biće za vas više nego čupav. Suočićete se sa podmetanjima nogu i ogovaranjima, pa dobro pazite sa kime u periodu od 26. jula pa do 19. avgusta sklapate dogovore. Na ljubavnom planu, imaćete mnogo prilika za avanture. Klonite ih se ako biste da zadržite partnera jer ćete biti razotrkiveni.

BLIZANCI

Blizanci, ako se bavite nekim vidom trgovine, ovo je vaš period. Ipak, retrogradni Merkur u periodu od 26. jula do 19. avgusta sprema vam i zamke. Moguće je da ćete gubiti vredne stvari, ili da će vam biti ukradene, te držite sve vrednosti uz sebe i pazite šta potpisujete. Kritična zdravstvena tačka biće pluća.

RAK

Rakovi, bolje krenite da štedite odmah, jer krajem jula stižu opasni i neplanirani troškovi. Nećete moći da se oslonite na partnera jer će on biti prezauzet svojim brigama i problemima i očekivaće vašu pomoć. Desetog jula smeši vam se prilika da sa poslovnim saradnikom uđete u vezu. Proverite krvnu sliku.

LAV

Lavovi će ovog meseca biti svoj na svome. Bićete u centru pažnje a suprotni pol otimaće se o vas. Što se tiče posla, ovog meseca sve ide po starom, a što se zdravlja tiče, obratite pažnju na pritisak.

DEVICA

Device, sve bitne odluke ostavite za kraj avgusta jer će vam retrogradni Merkur od 26. jula do 19. avgusta u suprotnom smrsiti konce. Velike su šanse da se zaljubite u značajno stariju ili mlađu osobu. Biće to nesrećna ljubav, jer ta osoba je opsednuta svojom karijerom, a na vas neće obraćati pažnju. Preti vam depresija, pa gledajte da više vremena provodite sa prijateljima i van kuće.

VAGA

Venera će vam u narednom periodu biti posebno naklonjena i udvarači obleću oko vas, naročito oni u vatrenim znakovima. Ipak, vi slabo trzate na te pokušaje. Dobra vest je da će vam se neka mučna porodična situacija napokon razrešiti. Zubi će vam zadavati dosta muka.

ŠKORPIJA

Ako se bavite umetnošću, biće ovo plodonosan period za vas. Na ljubavnom planu, desiće vam se neka avantura iz čiste strasti, ali vrlo je lako moguće da će se završiti brakom. Ako vas jul i zaobiđe, deveti septembar, kada Venera ulazi u Škorpiju, sigurno neće! Pazite se problema sa intimnim organima.

STRELAC

Mars će vam u ovom periodu biti vrlo naklonjen i doneće vam sjajne odnose sa porodicom, ali i neko iznenadno lepo putovanje. Pazite šta pričate, ali i radite jer je moguće da ćete upasti u paralelnu ljubavnu vezu što će izazvati težak skandal. Pripazite na jetru.

JARAC

Jarčevi, u julu će oko vas pljuštati ponude za poslovne saradnje. Poslovno gledano, sve će vam ići kao podmazano. Retrogradni Saturn pokušaće da vam postavi neke sitne prepreke ali zaobići ćete ih kao od šale. Pomračenje Meseca 27. jula u vaš život unosi neku novu osobu od velikog značaja, verovatno ćete završiti u vezi sa njom. Slaba tačka, kao i uvek, su vam kosti.

VODOLIJA

Pomračenje Sunca 13. jula najbolje je da provedete u kući, jer sve što tog dana budete radili krenuće naopako. Kraj meseca donosi vam zaljubljivanje u neku osobu koja se bavi sportom. Mučiće vas nesanica.

RIBE

Ribe, vrlo je lako moguće da ćete dobiti poslovnu ponudu iz inostransta. U svakom slučaju, poslovno gledano, ovo je sjajan period za vas. Na ljubavnom planu nemate ništa posebno, a pazite sinuse – mučiće vas ovog meseca.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *