parking

Deset dana parkirao se na tuđem mestu pa dobio osvetu koju će ZAUVEK PAMTITI

Svaki vozač se barem jednom u životu našao u situaciji da mu neko blokira put izlaska s parkinga ili mu jednostavno zauzme njegovo parking mesto. Priča koju je objavio jedan radnik male firme u severnom Londonu, jedna je od neverovatnijih svedočanstava o nevoljama s parkiranjem.

Naime, u pomenutoj kompaniji svi zaposleni imaju svoje parkig mesto koje ne plaćaju malo, čak 1.200 funti godišnje. Kad se dobrano plati mesto, onda se očekuje da to zaista i bude naše parkirno mesto. Ali to nije bio slučaj sa ovim radnikom.

– Čovek se parkirao na moje mesto gotovo 10 dana, iako ima mogućnost parkiranja na nekoj drugoj poziciji. Iako sam ja svaki dan stao automobilom odmah iza njega i zablokirao mu izlazak s parkirališta, on je očigledno odlazio s posla kasnije od mene jer ga nikad nisam video niti me ikada zatražio da pomerim svoj automobil. Osim toga, ostavio sam mu desetine poruka na automobilu da me nazove, da porazgovaramo i da se pomeri s mog mesta i nikada nije reagovao – napisao je ljutiti radnik kojem je nakon 10 dana prekipelo te je odlučio da se osveti “otimaču parking mesta”.

Dogovorio se sa bratom da mu pozajmi svoj automobil, a sa kolegom koji je dve nedelje na godišnjem da mu prepusti svoje mesto.

– Pričekao sam kasno uveče te sam bratov automobil parkirao odmah iza svojeg mesta. Kontaktirao sam parking službu i dao im broj registracije automobila mog brata da bih mogao tamo da ostane parkiran. Naravno, rekao sam im i da na parking mestu ispred nepropisno stoji crvena “Ford Fiesta” te da u ponedeljak slobodno mogu da dođu da naplate kaznu prestupniku – objašnjava “parking osvetnik”.

I kad se vratio u ponedeljak na posao, imao je šta da vidi. Zatekao je ljutitog prestupnika kako objašnjava kontrolorima parkiranja da ne može da izađe sa parkirkinga jer mu je blokiran prolaz. Oni su mu rekli da je parkiran na nedozvoljenom mestu te da mora platiti kaznu od 100 funti.

– Njegov automobil je tamo stajao oko mesec dana i platio je oko 2.000 funti kazne. Da, neverovatno je da čovek nije pronašao način ili me kontaktirao da ja pomerim bratov automobil kako bi on izašao sa mesta na kojem ne sme da bude, no čovek je očigledno idiot – napisao je “parking osvetnik” koji je zadovoljno dočekao svoju osvetu…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *