Mama zgodna

Deluje vam kao obična mama na plaži sa detetom u rukama? Sve ste POGREŠNO PRETPOSTAVILI, a kada se ona okrene, LJUDI OSTANU U ŠOKU

Nema ni najmanju boricu, telo joj je zategnuto poput strune, a crna bujna kosa mami poglede. A onda se okrene, i – ostanete bez teksta.

Prethodni opis potpuno odgovara nekoj devojci. A šta biste rekli kada čujete da govorimo o baki troje unučadi? Da, baš toliko unuka ima Alis Vaskez (39) iz Kalifornije. Ona otkriva da joj mladići, gotovo tinejdžeri, redovno prilaze misleći da imaju posla sa svojom vršnjakinjom. Ipak, dodaje, ne odustaju ni kada čuju koliko ima godina.

Alis ima ćerku Kajlu (23) koja ima dvoje dece od kojih jedno ima sedam a drugo 18 meseci, a ima i sina Majkla (20) koji ima ćerku staru 17 meseci.

Alis je inače po profesiji instruktor joge, a sebe zove “najvrelijom bakom na svetu”.

I sama Alis rano se porodila, sa 16 godina. Kako kaže, kada je čula da joj je ćerka trudna, bila je šokirana jer je sebe smatrala premladom da bi bila baka, ali sada je oduševljena svojom ulogom glamurozne i seksi bake.

– Nisam vam ja tipična baka. Redovna sam u teretani, i dalje sam seksepilna. Prezirem taj stereotip da baka mora da bude seda, ukočena i da hoda sa štapom – kaže ona medijima.

Dodaje i da i dalje redovno posećuje noćne klubove.

– Možda jeste malo jezivo što sam povremeno izlazila sa mladićima od dvadesetak godina, ali oni znaju istinu o meni, dakle, njihov je izbor. Ipak, moja ćerka se zgražava nad mojim životom a ipak mi se redovno obraća da je posavetujem koje vežbe da radim, a njene drugarice me mole da im sredim frizuru i šminku – kaže Alis koja ne krije da je za svoj izgled potrošila oko 60.000 dolara. Od mladića je odustala i sada se viđa sa biznismenom od 40 godina.

Tri puta je, kaže, radila grudi, dva puta nos i uklanjala je masno tkivo ispod očiju. Imala je još, dodaje, “bezbroj filera u usnama” i botoks, kao i filere u jagodicama. Ipak, ćerku savetuje da ne radi ništa od toga, jer je prirodna lepota ipak najlepša.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *