Bekamovi

Dejvid i Viktorija Bekam se RAZVODE? Izvori navode da je razlog DRUGA ŽENA!

Bekamovi važe za jednu od najskladnijih porodica koje je svet video.

Nakon što se neveroatnom brzinom počele da se šire glasine da je brak Bekamovih pred raspadom, uspešna modna dizajnerka i bivši fudbaler pokušali su sve da smire izjavom za medije, ali i to nije prošlo glatko.

Ne postoje niti izjava (za medije) niti razvod. Ovo su samo lažne vesti na društvenim mrežama. Ovo sve je jako čudno i gubljenje vremena. Neće biti izjave, neće biti razvoda. Posredi je igra “pokvarenog telefona” i “lažnih vesti”, rekli su medijski predstavnici Viktorijei Dejvida Bekama koji bi trebali sledećeg meseca da proslave devetnaestu godišnjicu braka.

Zajednička izjava je objavljena samo nekoliko sati nakon što su kladioničari prestali da primaju opklade na razvod.

Kladionice su počele da primaju opklade nakon što se u hiljade i hiljade tvitova počelo nagađati da će Bekamovi objaviti da se razvode.

Poznata dizajnerka i bivša spajsica demantovala je napise o bračnim problemima. “Pišete gluposti”, ljutita je bila Viktorija koja već danima objavljuje tople porodične fotografije.

Blagoslovena sam jer imam predivnog supruga i lepu, zdravu i srećnu decu”, izjavila je jednom prilikom popularna dizajnerka i dodala kako uprkos natrpanom poslovnom rasporedu njih dvoje uvek pronađu vremena za sebe. Dejvid i ja nemamo šta da dokazujemo. Volimo se, podržavamo se i snažni smo i kao partneri i kao roditelji”, rekla je poznata vlasnica modnog carstva.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *