Darko Lazic

DARKO LAZIĆ U PAKLU Nećete verovati koliko STOTINA HILJADA EVRA duguje zelenašima

Jedan od najtraženijih pevača na ovim prostorima, Darko Lazić, prema pisanju “Informera”, duguje ogroman novac zelenašima i zbog toga će naredne dve godine navodno raditi samo za njih.

Naime, Darko je od zelenaša pozajmio čak 400.000 evra, a da bi im isplatio ovu sumu, oni muu zakazuju sve svirke i svu zaradu uzimaju za sebe.

– Nikome nije jasno zašto je Darko morao da pozajmi toliki novac, jer je godinama unazad jedan od najplaćenijih pevača. Njegova bivša žena Ana se šokirala kada je čula da je Lazić uzeo čak 400.000 evra, jer joj tokom braka nikada nije pomenuo da ima finansijske probleme – kaže izvor za ovaj list i dodaje:

– Kamataši mu neće oprostiti ni cent, čak će dobro profitirati na njemu. Pozajmili su mu 400.000 evra, ali će kroz njegove svirke vratiti skoro duplo više, jer on naredne dve godine mora da radi za njih kad god ga pozovu – kaže dalje izvor.

– On odrađuje nastupe koje mu ugovori njegov menadžer i te pare idu njemu. Međutim, uvek mora da bude na raspolaganju ljudima od kojih je pozajmio novac. Kada ga pozovu, bez pogovora mora da pristane da ide da peva. Prate ga na nastupima i čekaju ga dok ne odradi posao – završava izvor.

ANA OSTAJE BEZ STANA? MILSILA JE DA ĆE JOJ DARKO OSTAVITI STAN, A ONDA JE POVUKAO OVAJ POTEZ!

Mlada folk zvezda Darko Lazić stavio je tačku na zajednički život sa koleginicom Anom Sević početkom godine, ali još nije i zvanično razveden.

Kako pišu mediji, brakorazvodna parnica i dalje traje, jer Darko i Ana ne mogu da se dogovore oko podele imovine.

– Ana je računala na to da će Darko njoj ostaviti veliki stan u Skojevskom naselju u kojem su zajedno živeli tokom braka i da će u njemu moći lagodno da živi sa svojom naslednicom Lorenom. Međutim, Darko je previše novca dao za taj stan, priča se oko 300.000 evra, da bi ga tek tako njoj ostavio, zato je rešio da sudskim putem reše to pitanje.

Dok on traži da stan ostane njemu, ona pak zahteva da stan ostane njoj, jer će u njemu živeti sa njihovom ćerkom Lorenom. To traje mesecima, a kraj sudskog procesa se ne nazire. Tek kada budu rešili pitanje stana onda će biti i zvanično razvedeni – otkriva izvor blizak nekadašnjem paru i objašnjava kako oni trenutno funkcionišu:

– Dok sud ne odluči kome ostaje luksuzna nekretnina, u njoj žive Ana i Lorena. Upravo zbog cele ove situacije se nedavno naljutila na komšije, kada su sa interfona skinuli prezime Lazić, jer zapravo, stan još nije njen.

Dok Ana boravi u još uvek Darkovom stanu, pevač živi u svom drugom stanu, koji se takođe nalazi u Beogradu i povremeno odlazi u Brestač, gde je sagradio kuću. Dok su bili u braku, Darko je stan u kojem sada živi u prestonici izdavao, a sada u njemu boravi sa novom devojkom. Kupio ga je pre nego što je upoznao Anu, pa na tu nekretninu Ana zakonski nema pravo.

Među njima su zategnuti odnosi zbog stana, i viđaju se samo kada Darko treba da se vidi sa Lorenom. Ćerka malo provodi vreme sa majkom, malo sa ocem, a starateljstvo će verovatno Darko prepustiti Ani – tvrdi naš sagovornik.

Darko Lazić nije bio previše raspoložen da priča na ovu temu, ali je potvrdio ove informacije:

– Kome će stan ostati još se ne zna. Radimo na tome… Time se sud bavi. Ne želim još uvek da pričam o tome, nadam se da razumete – rekao je pevač i potvrdio da sudski još uvek nije razveden, iako se pričalo da je na njihov brak stavljena tačka i zakonski.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *