Darko Lazic

Darko Lazic imao saobracajnu nesrecu, LEKARI MU SE BORE ZA ZIVOT

Pevač Darko Lazić doživeo je jutros saobraćajnu nezgodu u Pećincima, a sa teškim povredama prebačen je u KBC Zemun.

Kako saznajemo, Darko Lazić zadobio je povrede glave, prelom butne kosti, prelom rebara i smešten je na odeljenje intezivne nege, dok ne stignu ostali nalazi.

Inače, Darko je izjavio da on nije bio vozač, ali kako “Blic” nezvanično saznaje pevač jeste vozio automobil.

Direktor KBC “Zemun”, gde se Darko nalazi na intenzivnoj nezi potvrdio je da je pevač životno ugrožen.

Direktor “Grand produkcije” Saša Popović kaže da ga je vest o nesreći potresla.

– Veoma me je uznemirila vest o Darkovoj nesreći. U ovom trenutku je najvažnije da on bude dobro, verujem u stručnost naših lekara, te da će Darko iz ovog izaći kao pobednik. Svim srcem sam uz njegovu porodicu – rekao je Popović.

Kako saznajemo, Lazić bi uskoro trebalo da uđe u operacionu salu. Trenutno je pod sedativima jer je bio mnogo uznemiren. On uskoro ulazi u operacionu salu gde će mu biti operisana butna kost koja je polomljena, saznaje “Blic”. Pevač je trenutno priključen na aparate. On je bio uveden u veštačku komu, kako bi mogao da mu bude urađen skener, što je potvrdio i njegov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

Menadžer i prijatelj Darka Lazića, Miljan Vračević, kaže da pevač trenutno nije u svesnom stanju.

– Nisam ga video jer to za sada nije dozvoljeno. Tu mu je cela porodica. Osim preloma butne kosti, ima frakturu i oko karlice, kao i od 5. do 9. rebra. Gotov je ceo skener, ali se čeka dijagnostika skenera. Nikoga ne puštaju da ga vidi, na intenzivnoj je, svi smo u šoku i nadamo se da će preživeti. To ne sme ni da se dovede u pitanje – rekao je Miljan.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je Darko Lazić povređen dogodila se jutros u Brestaču kod Pećinaca, a prema nezvaničnim informacijama pevač je sleteo s puta i njegov automobil se prevrnuo na krov.

Nije poznato da li je još neko bio sa njim u kolima u trenutku nesreće.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *