Dara Bubamara

Dara: Karleušu sam volela i kad sam je PLJUVALA! Drugi su me nagovarali da se svađamo!

Dara Bubamara privodi kraju pripreme za svoj prvi spektakularni koncert koji će održati u “Štark Areni” 21. aprila! Ekskluzivno za STAR otkriva kako je posle 13 godina svađa, prepucavanja i tužbi zakopala ratne sekire sa Jelenom Karleušom!

“Karleuša i ja izazvale smo opšti haos našim pomirenjem. Naš prvi susret posle toliko godina usledio je nakon niza poruka, i mogu vam reći da je bio divan. Izljubile smo se ko rođene sestre! Toliko smo se smejale da nam nije bilo dobro”, otkriva Dara za STAR i objašnjava:

“Dosta ljudi je želelo da se nas dve pomirimo, a kako smo istog temperamenta, to je moralo da se desi. Da se razumemo, ja sam nju volela svih ovih godina, volela sam je i kada sam je pljuvala. Iskrena da budem, drugi su me nagovarali da pričam loše o njoj…”

Popularna folk pevačica Dara Bubamara je u jeku poslednjih priprema za veliki spektakularni koncert koji je zakazan za subotu 21. april u “Štark” areni i već nekoliko dana je jasno da nema sumnje da će arena biti puna do kraja.

Naime, iako je pre samo dva dana pustila karte za sektor 400 u prodaju gotovo sve su prodate i ostao je još samo mali broj karata kako bi kompletna Arena bila rasprodata, što potvrđuje i to da se Bubamara po prodaji karata nalazi na prvom mestu “Eventima”.

“Dara je skromna, ne želi da priča o tome koliko se karte dobro prodaju, ali svako ko koristi internet može da poseti pomenuti sajt i da prebroji još koliki broj karata je ostao. Nema sumnje da će u subotu biti prava ludnica, a ona ne može da dočeka da publika vidi šta je sve spremila i kako će sve izgledati. Obećala je spektakl i sigurna je da će tako biti”, otkriva izvor blizak atraktivnoj plavuši.

Kako saznajemo za magiju na sceni biće zaduženo oko 300 rasvetnih tela, dok će celu Arenu obasjati 200 kvadrata led ekrana visoke rezolucije.

A kao najpikantniji detalj je da Dara koncert otvara na način koji će sve ostaviti bez daha,deo scenografije je dovoljno veliki da je moralo da se rasklopi i unese u delovima u Arenu jer ne može u celosti da se unese veće se par dana sklapa.

Preko 100 igrača će prodefilovati scenom.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *