Seka i Dara

I DALJE JE LJUTA: SEKA POZVALA FANOVE NA DARIN KONCERT, A BUBAMARA JOJ JE OVAKO ODGOVORILA!

Folk zvezda Seka Aleksić je održala spektakularan koncert u “Štark” Areni u Beogradu, a danas je publici zahvalila što su joj priredili veće za pamćenje.

– Hvala vam što ste mi ispunili snove i pokazali koliko volite ono što radim… Dragi moji, sledeće subote 21. aprila pozivam vas sve da podržite Daru, kao što ste sinoć podržali mene! – napisala je Seka uz fotografiju sa svog koncerta i ovim gestom oduševila svoje obožavaoce.

Međutim, njen gest nije oduševio pomenutu Daru Bubamaru. Ona je gostovala u emisiji “Premijera Vikend Specijal” gde je iskomentarisala ovaj Sekin potez.

– Trenutno ne mogu da razmišljam o tome. Samo sam u svom koncertu. Danas snimam pozadine za koncert, mnogo radim, imam probu sa muzičarima. Na sve to ću samo da kažem da dođu 21. aprila i da vide šta je spektakl. To je moj odgovor – rekla je Dara i tako stavila do znanja svima da još uvek nije spremna da se pomiri sa Aleksićevom.

Do sada i vrapci na grani znaju da je Aleksićeva zabila nož u leđa Dari, tako što je zakazala koncert za termin koji je sedam dana pre Darinog, zbog čega je nastao ceo skandal.

Na pitanje novinara da prokomentariše ovaj postupak folkerke, kratko je odgovorila “Pa nikakav, UŽAS,” a potom se osvrnula na Sekin komentar .

“Ovo je 21. vek, svi treba da ulažu u svoje koncerte. To rade i Dženifer Lopez i Bijonse, vežbaju i rade za svoje nastupe. Prošla su ta vremena kad se samo stane na mikrofon i peva. Čast izuzecima, na primer Mariji Šerifović, Adel ili tako nekom,” kaže ona i objašnjava:

“To je totalno drugi fazon, ali u ovakvoj muzici morate da pružite publici nešto više od stajanja za mikrofonom,” rekla je Dara, koja 21. aprila nastupa u beogradskoj Areni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *