Mlada i Starac

Da smo znali šta nam ćerka (19) radi na Fejsbuku, oduzeli bismo joj telefon: Umesto toga smo je se ODREKLI

Mihaela Matson (19) iz Nebraske tvrdi da je ludo zaljubljena u svog verenika, kamiondžiju iz Kanade po imenu Vilijam Maldera. I tu ne bi bilo ničeg čudnog niti spornog da mladoženja nema ravno 53 godine.

Njih dvoje su se upoznali prošle godine, i to putem aplikacije za upoznavanje. Mihaela tvrdi da ju je odmah privukla lepota njenog sadašnjeg verenika, i kada su stupili u kontakt, neprekidno su razgovarali. Mesecima su se ti njihovi razgovori odvijali putem video četa, a onda su rešili da je vreme da se upoznaju i više se nisu razdvojili.

Onda je došao prelomni trenutak da Mihaela svog dečka predstavi roditeljima. Reakcija je bila burna i zahtevali su od nje da odmah raskine svaku vezu sa njim. Oduzeli su joj i pasoš i naterali je da krene kod psihologa.

Mihaela, s druge strane, nije imala nameru da posluša roditelje, pa je uspela da izvadi novi pasoš i sela u avion za Kanadu.

Kako ih deli 33 godine razlike, mnogi misle da su otac i ćerka, a oni kažu da im to nimalo ne smeta, naprotiv – smešno im je.

– Čim sam mu videla sliku, zaprepastila sam se koliko je lep. Naročito mi se dopao njegov krivi nos, ali i oči su mu predivne. Prvo me je očarao izgledom, a onda i kroz razgovor. Prvi mi je rekao da me voli, a znam da i ja njega volim. Kada je trebalo da se prvi put vidimo, plan mi je bio da samo sednem u avion i odem, a roditeljima ostavim poruku. Ipak, on je insistirao da im uživo kažem svoje planove. Tata je bio naročito besan, pretio je da će me se odreći ako nastavim da se viđam sa Vilijamom. Poslali su me kod psihologa koji se složio sa mojim roditeljima i govorio mi da moram da raskinem tu vezu – priča Mihaela.

Ova devojka ipak nije odustala od plana da poseti Vilijama, i kaže da je par meseci kasnije usledila prosidba.

– Venčanje će uslediti u avgustu ili septembru, a ja ne mogu da dočekam da postanem njegova žena. Znam da sam otišla od kuće na pogrešan način, ali to je bio i jedini način, jer moji roditelji nisu mogli da se pomire sa činjenicom da ću se udati za Vilijama – kaže Mihaela.

– Ne obraćamo pažnju na iščuđavanje okoline, mi se slažemo bolje od svih parova koje znamo. Oboje volimo evropsku hranu, skupa kola i muziku. Srećni smo i jedva čekamo da konačno stupimo u brak – zaključuje ova devojka.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *