Facebook muvanje

Da li znate koliko MUVANJE LEPIH ŽENA na Internetu može da vas KOŠTA?

Ko sve zna vašu šifru za kompjuter, tablet ili telefon?\

Iako mislite da to što u muvanju drugih žena nije bilo telesnog kontakta nije velika stvar, ne znači da žena neće pobesneti kad to vidi.

Internet prevara ili virtualna afera je odnos koji se održava preko društvenih mreža, mejla ili dejting sajtova. On može uključiti emocionalnu bliskost, poveravanje tajni, izraze simpatija, ljubavne izjave i virtuelni seks, sve do masturbacije pred kamerama.

Istraživanja pokazuju da virtualni “ljubavnici” nekoliko dana od upoznavanja počinju da dele tajne, raspravljaju o ličnim problemima i seksualnim ukusima. Mnogi korisnici tvrde da im virtuelni odnos pruža više zadovoljstva od odnosa licem u lice.

Ovo je posledica sklonosti virtualnih ljubavnika da jedno drugo idealizuju, jer žele da veruju da su upoznali nekoga ko im odgovara.

Ali, tu leži najveća opasnost po osobe koje su već u vezama ili brakovima. Ako idealizujete osobu koju još ni ne znate, ona u vašim mislima lako može zameniti vašeg stalnog partnera.

Što znači da vam osoba sa kojom ste u vezi ili braku više neće biti dovoljna, niti će ispunjavati vaša očekivanja. Fantazija je važan faktor u onlajn aferama, a fantazija uvek nadmašuje stvarnost.

Druga opasnost leži u tome što osoba sa kojom ste u braku ili vezi može provaliti šifru za va kompjuter, tablet telefon… Nakon što pročita sve vaše razmenjene poruke, sto posto će vas ostaviti. Pogotovo, ako ste muvali više žena istovremeno!

Iako mislite da vam partner neće proveravati poruke, budite sigurni da će na prvi znak nečeg sumnjivog posegnuti za vašim telefonom, što će neumitno dovesti do kraja vašeg braka ili veze.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *