Da li je ovo NAJBOLJI POSAO ikada?

Jedna spa kompanija traga za osobom koja bi za 664 dolara mesečno uživala u toplim kupkama. Posao na poziciji “đakuziologa” podrazumeva duži boravak u potpuno novoj kadi sa penušavom kupkom. Britanska kompanija “Lej-Z spa” pozvala je ljude koji obožavaju đakuzije i traže posao preko leta da se prijave na konkurs otvoren 23. maja.

Posao “đakuziologa” je da testira najnovije proizvode kompanije tokom leta.

Budući srećni radnik “Lej-Z spa” nosiće kući najnovije kade na naduvavanje, koje će koristiti tokom određenog perioda, a ekstra bonus je to što članovi porodice i prijatelji radnika mogu takođe isprobati čari novog đakuzija, piše portal Travelerstoday.com.

Leto je idealan period za ovakvo dodatno zanimanje, posao se obavlja od kuće, a najbolje od svega je što vas neko plaća za uživanje u toploj kupki sa probranim društvom. Takođe, “đakuziolog” će biti lice kompanije tokom leta na njenim stranicama na društvenim medijima. Njegov zadatak je da objavljuje postove sa komentarima na nove kade. Na kraju ugovora, kompanija će radniku pokloniti “Lej-Z spa Majami” kadu na naduvavanje i dodatnu opremu.

Još jedan najbolji posao na svetu

Švedski magazin “Amelia” raspisao je konkurs za testere plaža. Ko ne bi želeo da leži na suncu, ispija koktele i ocenjuje kvalitet masera, a uz to bude dobro plaćen?

– Posao zahteva izležavanje na plaži, ispijanje vina u lokalnim tavernama i ostale stvari koje ljudi rade kada su na plaži. Na određenim plažama od testera će se zahtevati isprobavanje masaža, pića, zatim ronjenje i čitanje knjiga- piše u oglasu.

Kandidati moraju da znaju da plivaju, da budu spremni da rade do kasno u noć, kao i da budu sposobni da se odmaraju i ne rade ništa tokom dužeg vremenskog perioda.

– Za samo par sati dobili smo nekoliko stotina prijava- otkrila je urednica časopisa Asa Lundegard.

Na ideju da angažuju testera plaža došli se pošto su mnoge turističke agencije tražile da ih reklamiraju ili preporuče u svom časopisu.

Srećnici koji budu izabrani biće raspoređeni na četiri atraktivne destinacije – Mediteran (Korzika), plaže oko Kejp Tauna (Južnoafrička Republika), kao i na dve lokacije u Aziji.

Osim izležavanja i uživanja u noćnom životu testeri će morati svakodnevno putem bloga da opisuju svoja iskustva.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *