Veza na daljinu

Da li je moguće održati vezu na daljinu: Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći…

Evo par korisnih saveta kako da vam veza ne nazaduje zbog toga što ne živite u istim gradovima.

Ako ste shvatile da je on “taj”, ne odustajte od veze na daljinu i naučite da uživate u svemu što veza na daljinu pruža! Danas neretko nailazimo na tvrdnju da je vezu na daljinu gotovo nemoguće održati i vlada uverenje da je – daleko od očiju, daleko i od srca.

Svaka veza nailazi na različite faze od kojih neke donose mnoge probleme, a fizička udaljenost u takvim okolnostima svakako nije faktor koji vezu olakšava. Mnogi ljudi odlaze u druge gradove zbog studiranja ili posla, međutim savremena tehnologija ide u prilog ovom trendu.

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da vaša veza na daljinu funkcioniše uz što manje problema:

Radite više stvari zajedno

Za parove u vezi na daljinu veoma je važno da rade što je više stvari moguće zajedno, a ne da se veza svede na uobičajne telefonske pozive koji mogu dosaditi.

Uvedite i drugačije oblike interakcije u vezu, kao što su zajednično gledanje filma ili nekog sportskog događaja uz uključenu web kameru i komentarisanje kao da se nalazite zajedno u sobi.

Ili jednostavno, uključite web kameru na Skype-u i neka svako obavlja svoje obaveze u kući uz periodičnu razmenu rečenicu. Na ovaj način ćete osetiti jače prisustvo svoje druge polovine.

Razgovarajte o zajedničkoj budućnosti

Pretpostavka da ćete živeti zajedno i razgovor o tome kako ćete do toga doći i uspeti u toj nameri pomoći će vam da dokažete jedno drugom da ova veza ima svoj cilj i da sva žrtva i planovi nisu bili uzaludni.

Iskoristite priliku da se vidite kad god je to moguće

Pokušajte da nađete vremena da posetite jedno drugo što je češće moguće i, naravno, koliko vam to budžet dozvoljava.

Budite pozitivni

Biti udaljen od svog partnera ima i svoje dobre strane, samo treba biti pozitivan kako bi uspeli da ih sagledate. Iskoristite vreme koje imate samo za sebe, bavite se stvarima koje volite ili se usredsredite na napredak u karijeti.

Dokle god gledate na vezu na daljinu kao na nešto privremeno i radujete se zajedničkoj budućnosti, oboje ćete biti zadovoljni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *