hororskop

ČUVAJTE SE NJIHOVIH REAKCIJA: Raskidi sa ovim horoskopskim znacima su pravi pakao!

Raskidi nikada nisu prijatni, ali oni ih shvataju previše emotivno ili bolje reći burno. Nadate se da više nikada nećete biti sa njima u društvu i najverovatnije ih zaobilazite u širokom luku. Čuvajte se njihovih reakcija!

Ponekad raskid može biti bolan i tužan, ali sa određenim horoskopskim znacima je pravi pakao.

Bik

Kombinacija tvrdoglavosti i posesivnosti čini Bika bivšim iz noćne more. Znate one filmove u kojima odbačena bivša devojka ili žena stoji s hladnim oružjem iznad glavnog glumca? Da, to je otprilike kako izgleda raskid sa Bikom – ako vas oni ne mogu imati, onda vas niko neće imati.

Blizanci

U početku raskid sa Blizancima izgleda u redu, bez previše drame, a onda se odjednom pojavi “zli blizanac” čija je jedina želja da se osveti i pokaže vam koliko ste pogrešili što ste ih izgubili.

Rak

Rakovi, za razliku od drugih znakova na ovoj listi nemaju zloćkastu crtu, oni su ovde zato što su preosetljivi. Što znači da će raskid sa Rakom biti preplavljen suzama.

Lav

Lav ne bi bio loš bivši da nije toliko pun sebe. Lav ima izrazito visoko mišljenje o sebi, pa ne može shvatiti kako je uopšte moguće da ste vi raskinulii s njim? On je pobednik, ratnik, kralj celog svemira i svi ljudi imaju čast što uopšte mogu biti u njegovom društvu, a vi ste niko i ništa, jedan obični mizerni čovek kog je on izvukao iz potpune anonimnosti i pretvorio u zvezdu.

Vaga

Ono što Vagu čini paklenim bivšim je sposobnost da izmanipulišu svaku situaciju i okrenu sve u svoju korist. A uz to su još i arogantni, tako da će posegnuti za bilo kojim oružjem (sećanjem ili događajem) pomoću kog će vas uveriti da ste vi krivi, a ne oni.

Škorpija

Škorpija nije toliko grozan bivši, koliko je grozna njihova reputacija da su tihi, promišljeni i vrlo tajnoviti. Ova kombinacija daje utisak da ste bili u vezi sa likom iz filma “Psiho”.

Ribe

Ako ste raskinuli sa Ribom, zaboravite da ćete se ikada družiti, ili razgovarati, ili se čak sresti negde u gradu, a da se on relativno “normalno” ponaša i da se ne osećate kao najgora osoba na svetu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *