Darko Lazic

“ČULA SAM DARKA I RASPLAKAO ME” Lazićeva prijateljica otkriva kako izgleda njegovo njegovo prvo veče van bolnice

Pevač Darko Lazić danas je napustio KBC Zemun, i transportovan je u banju gde će nastaviti lečenje. Porodica i prijatelji ne kriju sreću što je evidentan Lazićev oporavak, a neki od njih su se i javno oglasili.

– Anđele moj samo usrećio si me do neba večeras kad sam ti čula glas – napisala je na društvenim mrežama Jula Savić, prijateljica porodice Lazić.

Jula je inače, pozivala narod na molitve za Darka u crkvi u njegovom rodnom mestu u danima najveće strepnje i neizvesnosti po pevača.

Stupili smo u kontakt sa Savićevom, a ona je ispričala da je večeras emotivno uzdrmana nakon što je preko telefona razgovarala sa Darkom.

– Darko me je jako rasplakao jer sam ga konačno čula. Volim ga kao svoje dete. Zvala sam Branku da pitam za njegovu trenutnu situaciju i da vidim kako je Darko, a ona mi je rekla :” Evo mazim se sa sinom” i onda mi je njega dala. I Branka i svi mi smo zahvalni bogu sto nam je spasio Darka, naseg anđela. Ne mogu da vam opišem sreću što sam ga čula posle toliko vremena i muke koju je prošao.

Rekao mi je da je sve bolje i pitao me za moju porodicu. Nisam htela da ga zamaram jer je isrpljen i treba mu energija za lečenje, vežbe i rehabilitaciju koja mu predstoji u banji Selters- ispričala je prijateljica pevačeve porodice.

Ona je otkrila da je kao nekog prilično upućenog u Darkov oporavak uznemiravaju neistinite glasine i natpisi o njemu.

– Darko je svestan i odlučan da se izbori sa svim zdravstvenim problemima. U ime njegovih najbližih i najboljih prijatelja, gde i sebe ubrajam, zamolila bih da stanu glasine da neće moći da peva, da neće stati na noge i slično. To su laži, a on je jak i već pobeđuje – poručila je Jula.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *