Čovek rođen BEZ POLNOG ORGANA konačno izgubio NEVINOST u 45. godini

Britanac rođen bez polnog organa, kome je u junu ugrađen veštački penis napravljen od njegove kože, konačno je uživao u seksu.

Pritiskom na dugme u predelu prepona, Endru Vordl naduvao je svoj, kako kaže, “apsurdno veliki” novi penis i izgubio nevinost s devojkom Fedrom Fabijan, s kojom je šest godina u vezi.

Seksualni odnos je trajao oko pola sata i Vordl kaže da je osećaj bio “fantastičan”.

– Veoma sam zadovoljan njime – kaže Endru, opisujući iskustvo s bioničkim polnim organom.

Dvadesetosmogodišnja Mađarica Fedra kaže da je seks bio “neverovatan” i da Endruov penis izgleda normalno, iako je “u erekciji” napumpan slanim rastvorom.

– Divno je što ne moramo da razmišljamo o starenju i vijagri. Moći će da ima seks i kad je pijan! kaže ona.

Novi polni organ ima sve što je potrebno, što znači da bi par mogao da ima i decu.

Vordl kaže da će se podvrgnuti testovima plodnosti, a ako rezultati ne bude zadovoljavajući, par će usvojiti dete.

Endru, koji je rođen u Mančesteru i bavi se keteringom, rođen je sa ooboljenjem ekstrofija bešike, što znači da su mu se polni organi formirali izvan tela. Iako je imao jedan testis, nije imao penis. U prošlosti je zbog toga pokušao da se ubije, ali je 2012. dobio nadu nakon što su su ga uputili kod dr Dena Vuka, urologa Univerzitetske bolnice u Londonu (UCLH). On ga je upoznao s kolegom Dejvidom Ralfom, stručnjakom za genitalnu rekonstrukciju, koji ga je operisao.

Operacija se odvijala u više faza.

Prvo su mu uzeli kožu sa podlaktice i uvili je tako da dobije oblik polnog organa, a zatim pričvrstili. Sledeći korak bila je ugradnja pumpe koja omogućava da dobije erekciju pritiskom na dugme. U poslednjoj fazi polni organ je bio u erekciji deset dana pre nego što se smanjio.

Pre nego što je mogao prvi put da uživa u seksu, Endru je morao da sačeka šest meseci, ali izgleda da se čekanje isplatilo.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *