Poruke

Čitala je poruke žene ispred nje: Bolje je pogledala ŠTA PIŠE i odmah sve slikala – sada o tome bruji CEO SVET

Sve nas nervira kada nam u prevozu ili dok čekamo u redu neko preko ramena čita novine ili, još gore, poruke koje pišemo na telefonu. S druge strane, često i sami pokleknemo, pa volimo da virnemo šta neko ispred nas piše, zar ne?

Ova devojka sedela je na utakmici i, kao i većina nas, poklekla je i rešila da baci oko šta to piše žena ispred nje.

Dopisivala se, po svemu sudeći, sa drugaricom po imenu Nensi. Međutim, devojka je zainteresovano pratila šta piše žena ispred nje.

I prilično se začudila što drugarici najavljuje da će se skinuti gola, što joj izjavljuje ljubav i na kraju što je zove Alen.

Tada joj je sinulo – žena se mrtva hladna dopisuje sa ljubavnikom dok muž sedi pored nje. I devojka je rešila da nešto uradi po tom pitanju.

– Žena te vara. Pogledaj sve poruke koje razmenjuje sa “Nensi”. To je zapravo muškarac po imenu Mark Alen. Slikala sam sve poruke koje su razmenili, jer je ona obrisala te poruke. Žao mi je, ali mislim da bi trebalo to da znaš – napisala je devojka u poruci ostavivši i svoj broj telefona ukoliko muž želi da mu prosledi dokaze.

Nakon svega, okačila je slike na društvene mreže i izazvala veliku raspravu – neki kažu da je ispravno postupila jer čovek zaslužuje da zna šta mu se dešava iza leđa, a drugi kažu da nije imala nikakvo pravo da se ljudima meša u brak. Šta vi kažete, da li biste voleli da vam kažu da vam partner švrlja iza leđa? I da li biste uopšte verovali ovoj devojci da ste na muževljevom mestu?

Comments

comments

One comment on “Čitala je poruke žene ispred nje: Bolje je pogledala ŠTA PIŠE i odmah sve slikala – sada o tome bruji CEO SVET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *