Anabela se odrekla Lune

ĆERKA PREŠLA SVE GRANICE: ANABELA REŠILA DA SE ODREKNE LUNE ĐOGANI!

Anabeli Atijas pozlilo je zbog učešća njene ćerke Lune Đogani u “Zadruzi”.

Ona se i dalje oporavlja od traume koju je preživela otkako ju je pretukao suprug Andrej Atijas, ali ju je dotukla informacija koju je Luna obelodanila u rijalitiju “Zadruga” da se videla sa Slobom Radanovićem pre ulaska:

– Anabela je danima uplakana i očajna, pored svega što se izdešavalo sa Andrejom Atijasom, samo joj je još ova muka falila. Kada je pročitala da su se Sloba i Luna pomirili pred njen ulazak u “Zadrugu 2”, mislila je da se radi o neistini, međutim kada je videla paparaco fotografije na kojima se jasno vidi kako iz Lunine zgrade prvo izlazi Radanović, a potom injena ćerka, sve joj je bilo jasno. Prosto joj se smrklo pred očima – otkriva Anabelina bliska prijateljica.

– Boli je jer zna kroz šta su prošli svi zbog te veze i kako se Sloba ponašao prema njoj, zato je očajna što i dalje misli na njega i što je pristala da se viđaju. Bukvalno je doživela nervni slom. Danima je loše, plače, ne izlazi iz kuće. Dodatno ne može da izdrži to da gleda kako Luna ima naoade u “Zadruzi” i sluša je kako tamo govori da je ušla kako bi spasila celu porodicu od nemaštine – ističe izvor i nastavlja:

– Jedno veče su je ukućani smirivali, mislim da je dolazila i Hitna pomoć da je priključi na infuziju, jer joj je imunitet strašno pao od nerviranja. Izgovorila je neke reči u afektu, za koje misli da se sada kaje.

Rekla je da će se odreći Lune zbog tog u****og Slobe i kad im je ušao u život! Baš je delovala očajno. Takođe ju je nerviralo što je Gagi to prihvatio kao normalnu stvar i rekao da, ako je Luna tako odlučila, to je njen izbor, da oni tu ne treba da se mešaju”, završava izvor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *