Prodaje nevinost

CENA? SITNICA Ima 19 godina i tvrdi da nije imala dečka jer je bila previše zauzeta učenjem. Zato sada PRODAJE NEVINOST

Tinejdžerka Alis Hejson (19), koja je navodno bila previše fokusirana na učenje da bi pronašla momka, odlučila je da proda svoju nevinost na aukciji, jer još nije zainteresovana da pronađe pravu ljubav.

Hejson, koja je rođena u Španiji a sada živi u Latinskoj Americi, postavila je sajt gde zainteresovani mogu da postave svoje aukcijske ponude, ili “da kupe” za milion evra.

Kako kaže, već je primila ponudu od 250.000 evra od izvesnog italijanskog biznismena.

– Sigurna sam da je ovo najbolja odluka za mene jer nemam ni malo seksualnog iskustva, a zainteresovana sam da istražim svoju seksualnost. Tako bi mi iskusan muškarac pružio najbolje iskustvo i znanje – rekla je Alis.

Iako priznaje da je novac veliki motivacioni faktor, kako kaže “nije očajna”.

– Dolazim iz porodice srednje klase. Imam neke članove porodice koji se muče sa dugovima i želim da im pomognem. Ali pored toga, učenje u inostranstvu me jedino interesuje, a to ne mogu da priuštim karijerom modelinga – rekla je Alis.

Alis koja se povremeno bavi modelingom i studira u Engleskoj, kaže da se uvek fokusirala na učenje i da nije obraćala pažnju na momke.

– Sada kada sam starija ali još ne tražim ljubav, odlučila sam da je prodaja nevinosti najbolja opcija. Ovde u Latinskoj Americi, u gradu kojem živim, karijera koju želim da studiram ne postoji. Pre nekoliko meseci sam videla druge devojke koje su preko interneta podale svoju nevinost za stotine hiljada evra, čak i milion, uz pomoć agencija i medija. Razmišljala sam o tome i istražila preko interneta kako su to uradile – rekla je Alis.

Do sada je primila tri ponude koje je potvrdio menadžer preko dokumenata. Najveća ponuda stigla je iz Italije, nakon dve nedelje od kako je okačila oglas.

Kako kaže, i ona i njena menadžerka i najbolja drugarica Lea, svesne su da postoji rizik, ali ih to neće zaustaviti. Osim Lee, na sastanku će biti i telohranitelj. Pobednik aukcije će morati da pruži na uvid medicinski karton i da potpiše ugovor o poverljivosti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *