CECIN SARADNIK U “ZADRUZI 2”: Saznajemo imena učesnika novog rijalitija, njega NISTE OČEKIVALI

Popularni rijaliti “Zadruga2” počinje u septembru, a “Blic” saznaje imena novih javnih ličnosti koja će uskoro biti deo ovog TV formata.

Na spisku su i bivša učesnika rijaliti igrača, Cecin saradnik, stari zadrugari a ko je još prihvatio ili raznatra ponudu pogledajte u nastavku.

Mirko Gavrić

Mirko Gavrić je pevač, producent i kompozitor, a on je jedan od učesnika nove sezone rijalitija “Zadruga”. Gavrić je sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima, a jedna od njih je Svetlana Ceca Ražnatović, kojoj peva prateće vokale.

Miljana Kulić

Učesnica “Zadruge” Miljana Kulić ponovo će se vratiti u ovaj TV format, a kako saznajemo, imaće posebne uslove za nju i za sina koga je nadavno rodila. Mali Željko će sa mamom ući u rijaliti, a za njih će se izgraditi kuća, kako bi imali sopstveni prostor, sa svime što je neophodno za odgajanje novorođenčeta.

Marija Kulić

Pored Miljane, ponudu da bude deo Zadruge 2 je dobila i Marija Kulić, njena majka. Mnogi se nadaju da će je gledati na TV ekranima, s obzirom na to da su njeni komentari i opaske već postali jako popularni među gledaocima rijalitija.

Aleksandra Subotić

Bivša učesnica “Parova” Aleksandra Subotić nova je učesnica “Zadruge”, a javnost još bruji o nizu skandala koji nju prate. Nedavno je tvedila da ju je otac njenog deteta pretukao, pa je sa javnošću podelila brojne fotografije na kojoj su vidljive njene modruce i kragna koju nosi na vratu, zbog povrede.

Aleksandar Čabarkapa

Upravo taj koji je navodno pretukao Subotićku, Aleksandar Čabarkapa, dobio je ponudu da i sam stane pred kamere rijalitija “Zadruga 2”, a gledaoci su nestrpljivi da vide njihovo suočavanje.

Mina Vrbaški i Ivana Vrbaški

U novi sezonu ući će i stara učesnica Mina Vrbaški, a ponudu da uđe dobila je i njena majka Ivana, za koju se spekuliše da je imala kratkotrajnu aferu sa Borom Santanom.

Miki Đuričić

Miki Đuričić koji je mnogima bio favorit proteklih nekoliko meseci, ponovo će se naći u rijalitiju od septembra, ali ne kao takmičar, već će u “Zadruzi 2” provoditi samo četiri sata dnevno.

– U “Zadruzi” se prave dva grada tako da će dvorište biti mnogo veće nego što je sada. Na veštačkom jezeru će biti splav, čiji će gazda biti upravo Miki. On će biti rukovodilac tog splava na kojem učesnici neće moći ništa da urade dok Đuričić ne da odobrenje.

Naida Gadžo

Fitnes instruktorka Naida Gadžo, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, u septembru ulazi u “Zadrugu 2”.

– Naida je bila na razgovoru sa organizatorima i dogovorila je honorar i sve uslove. Nije se ni sekundu dvoumila, nego je odmah prihvatila poziv budući da se radi o najgledanijem rijalitiju. Njoj je cilj da je publika upozna onakvu kakva jeste jer je do sada bila predstavljana javnosti kao Gastozova devojka. Produkciji odgovara to što je ona spremna da razotkrije sve detalje vezane za njihovu vezu, ali je otvorena i za nove ljubavi – govori izvor blizak produkciji.

Naida Gadzo

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *