CECA PROGOVORILA O ARKANU: Imala sam MNOGO PROBLEMA, a ovo je prava istina o mom braku sa ŽELJKOM

Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je pričala o svom braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i o tome koliko joj nedostaje.

Ceca Ražnatović imala je samo 22 godine kada se udala, a sada otkriva koliko je bila hrabra kada je toliko mlada uplovila u bračne vode.

“Ja sam bila mažena i pažena u braku od strane moga suprug i zaista sam živela kao princeza na zrnu graška.
Kada pričam o njemu prosto sa ogromnim uživanjem pričam o njemu i o našem odnosu jer je to zaista bila ljubav.
Ja sam zbog svog izbora ljubavi posle imala mnogo velikih problema, ali mislim da dostojanstveno nosim sve to i taj neki svoj teret, sve je to život”, otkrila je Ceca.

“U svim tim trenucima kada vam se nekada čini, kad i meni činilo, da neću moći da preživim, da se izborim. To su strašne situacije, velike traume koje su i na mene ostavile posledice. Kod mene ne važi što te nije ubilo, ojačalo te je”, rekla je Ceca.

Ceca sa Arkanom dobila je dvoje dece Veljka i Anastasiju, koja je imala samo godinu i po kada je Željko ubijen, pa je pevačica sama odgajala decu.

Odgajam ih pre svega da budu dobri ljudi, da poštuju tradicionalne vrednosti, da se prijateljstvo neguje, da prepoznaju ljude koji ih okružuju, da će doživeti razočarenja, da će biti ljudi koji že da se drue s njima zbog interesa… Nikada ne možete da znate s kakvim namerama vam prilaze ljudi.

Ceca za punolestvo poklanja Anastasiji dar koji joj je još Arkan namenio!

Anastasijin rođendan se bliži, a njena majka, Ceca Ražnatović spremila joj je neverovatan poklon koji joj je otac namenio još kada se rodila.

Naime, balkanska zvezda odlučila je da obraduje svoju mezimicu dragocenim komadom nakita, koji je Arkan izabrao pri Anastasijinom rođenju.

Entertainment, Story zurka. Ceca, Veljko i Anastasija Raznatovic

U pitanju su minđuše, koje je Ceca čuvala punih osamnaest godina, kako bi poklon uručila ćerki kada postane punoletna.

– Ne znam šta mi je mama spremila za punoletstvo i ne trudim se da saznam, jer volim iznenađenja. Znam da mi čuva minđuše koje je tata kupio baš za mene. Nadam se da će mi ih konačno dati za 18. rođendan – rekla je Anastasija.

Pripreme za slavlje su uveliko u toku, a Anastasijino punoletstvo biće, po mišljenju mnogih, žurka godine.

– Jedva čekam da vidim te minđuše. To će mi biti najdragoceniji poklon, čuvaću ih celog života – izjavila je Anastasija.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *