Lepa Brena

BRENA JE PRE 30 GODINA ŠOKIRALA SVE U OVOM KUPAĆEM KOSTIMU A sada se ponovo skinula

Od kada je pre skoro četiri decenije kročila na javnu scenu, Lepa Brena privlačila je pažnju izgledom, a “duge noge za igranje” postale su njen zaštitni znak.

Osim što je svih ovih godina zadržala vitku liniju i izgled na kome joj mnogi zavide, Brena je kroz karijeru pokazala veliku moć transformacije, te je često menjala imidž.

Od osamdesetih do danas viđali smo je u najrazličitijim izdanjima, koja možete pogledati u nastavku.

Od kada se pojavila sa “Slatkim grehom” i napravila “bum” na čitavom Balkanu, Brena se trudila da prati aktuelne trendove. Tako je na samom početku imala kratku kosu, koja je tada bila veoam moderna.

Odmah je pokazala i izvajanu figuru.

Ni nju nije zaobišao talas minivala, koji je bio popularan osamdesetih godina.

Pevačicini atributi bili su u prvom planu u izazovnim kostimima koji su više otkrivali nego pokrivali. Bila je jedna od prvih koja se nije libila da se javno skine u kupaći kostim, a donji deo nosila je čak i uz jaknu, što je tada izazivalo mnogo komentara. Ovakva se pojavila u spotu za pesmu “Čuvala me mama”, u kome se pojavio i Đole Đogani, 1988. godine.

Prateći trendove, nakon rođenja mlađeg sina Viktora imala je kosu plave boje.

Poslednjih godina, Brena s ponosom pokazuje telo i u šestoj deceniji.

Tako često imamo priliku da je vidimo u kupaćem kostimu, na fotografijama sa putovanja.

Da joj godine ne mogu ništa, dokazuje i najnovija fotografija. Uzak beli kupaći kostim, pokazao je da pevačica i dalje ima liniju na kojoj bi joj mnogi pozavideli, ali i moć da iznese ovakav stajling.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *