Bred Pit

Bred Pit i Dženifer Eniston ipak nisu ponovo zajedno: Ovako izgleda nova devojka poznatog glumca (FOTO)

Taman kad su mediji počeli da pričaju o njegovom pomirenju s Dženifer Aniston, isplivale su nove informacije o tajnoj Bredovoj devojci.

Ljubavna veza Breda Pita i cenjenje profesorke arhiterkture Nere Oksman datira još od prošle jeseni, od kada je glumačka zvezda posećivao institut u kome ona radi, piše Dejli mejl.

Pedesetčetvorogodišnji glumac Bred Pit i profesorka arhitekture Neri Oksman upoznali su se povodom arhitektonskog projekta na MIT, gde ona radi kao profesorka saradnik na katedri za Umetnost u medijima i nauci.

Iako mediji nisu znali od kada je tačno njihov odnos prerastao u romansu, u javnosti su ce pojavile fotografije koje dokazuju da se njih dvoje viđaju oko šest meseci.

Naime Bred je u novembru mesecu bio u poseti Oksmanovoj na njenom institutu, kada se fotografisao sa pet žena. Studentkinja Keti Kamezind je ovu fotku objavila na svom Instagramu, a zanimljiva je činjenica da je Neri izbegla poziranje sa njima.

Ipak, kako piše “Pipl”, postoji još jedna fotka Breda i Nere, ali je u međuvremenu izbrisana sa društvene mreže.

Kolege lepe profesorke Nera je oopisiju kao genijalca, ali i predivnu osobu.

Za sada se ni Bred ni Neri nisu oglašavali u medijima, a poznato je da je glumac izjavio da ga Nera fascinira u svakom pogledu.

‘Njih dvoje odmah su ‘kliknuli’ jer dele istu strast prema arhitekturi, dizajnu i umetnosti. To bismo mogli opisati kao profesionalno prijateljstvo, ali Bred je veoma zainteresovan za nju”, kazao je izvor za ”Pejdž siks.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *