Branislav Lecic

Branislav Lečić progovorio o ŽENAMA, životu u sedmoj deceniji, ali i ĆERKINIM GOLIŠAVIM FOTKAMA (FOTO)

Glumac otkriva da ga kod lepšeg pola privlači senzibilitet i da uvek primeti kako žena gleda, hoda, sedi i kako se ophodi i ponaša.

Branislav Lečić trenutno snima TV seriju ”Pogrešan čovek”, a za “Blic” otkriva da je lik koji igra njemu vrlo blizak karakterno. Istovremeno, Lečić otkriva da se veoma promenio.

– Moj lik je Mitar, jedan od braće koji se prilično razlikuje od ostatka familije. On je inženjer i gradi svuda po svetu, a vrlo mi je blizak po tome što sam u zrelom dobu dostigao taj nivo da bez tenzije, stresa i nervoze, karakteristično za mladenačko doba, na stvari gledam pozitivnije. Svoje misli sam naselio dobrom. Mislim dobro i nalazim dobre stvari u onome što me okružuje. Smatram da se na taj način kvalitetnije živi – ispričao je Leka.

Njemu je ovaj projekat zbog saradnje sa koleginicom Darom Džokić posebno značajan.

– Zapanjujuće je da po prvi put u karijeri igram sa Darom. I veoma nas raduje saradnja, a naši likovi se u seriji simpatišu. Nikada se za sve ove godine nismo sreli u istoj seriji, filmu ili predstavi, a mi smo klasići – kaže glumac.

Ponosan što i u zrelom dobu dobija komplimente na račun fizičkog izgleda, zahvaljujući kojem je između ostalog i bio oženjen lepim ženama, Ivanom Vujadinović i voditeljkom Ninom Radulović, Leka kaže da ga zabavlja što mu je oduvek naklonjen lepši pol. Bez ustezanja otkriva u čemu je danas tajna njegovog uspeha kod žena.

– Ne jure me žene, ali postoji dobra energija među nama. Zbog žena sam i neozbiljan. Osećam se mlado i sabrano. Iskustvo mi pomaže da bolje sagledam suštinu i celokupnu situaciju, pa da ispunim duševne potrebe ne samo žene, nego i prijatelja. Savremeni život dovodi do zaboravljanja suštine, a to ne smemo da dozvolimo. Tek emotivno ispunjen čovek može da bude dobar partner. Nisam mizantrop, volim ljude – kaže Lečić.

Glumac otkriva i čime žena sve može da ga osvoji.

– Žena mora da nosi senzibilitet, gledam kako gleda, hoda, kako sedi i kako se ophodi i ponaša. To se rađa, ali se i vaspitava – poručuje glumac.

On ne beži od modernizacije i vrlo je svestan prednosti društvenih mreža, ali ga užasava pomisao na otuđenje koje su donele:

– Ja ostavljam telefon jer se odričem paralelnog sveta, neću da buljim u Instagram već hoću da komuniciram sa ljudima. U današnje vreme se fotografiše svaki korak, šta jede neko i gde ide. Posebno žene fotografišu sebe na svim tim mestima, važno je da ispadnu lepe na slikama i posle se same sebi dive, što je kič kultura i trivijalnost. Ne pristajem na to.

Godinama je stekao i neke smernice za lagodniji život, a naraštuju sugeriše da učine isto.

– Ne žuri, odmakni se i sagledaj stvari na pravi način. Ravnoteža i mera su recept za iskren odnos i zdrav život – zaključuje Branislav.

Ćerku vaspitavam muški

Branislav Lečić ima troje dece, iz prvog braka ćerku Anu i sina Ivana, a iz drugog sina Lava. Njegova naslednica izrasla je u pravu lepoticu i veoma podseća na majku i tetku Bojanu, bivšu misicu. Lečiću ne smeta što Ana zbog izgleda privlači i tabloide, te se njene golišave fotografije često objavljuju.

– Lepa žena i treba da izaziva pažnju. To je samo plus – rekao je Branislav i ispričao kakav odnos ima sa decom.

– Ćerku vaspitavam vrlo muški, a to znači da razgovaramo skroz otvoreno. Poštujemo intimu, ali nema zabranjenih tema, bez podele na muške i ženske razgovore. Takođe i sa sinom na taj način postupam. Ne lažemo se i ne krijemo ništa jedni od drugih. U porodici se saznaje i pozitivno se naoružava za život – smatra Leka.

Više fotografija Lečića i njegove ćerke pogledajte u nastavku.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *