Biljka koja donosi srecu! Ima magicna dejstva!

Odavno postoji verovanje d aneke bilje doneose srecu. Ova je bas ta. Donosi zenama srecu!

Mnogi ljudi imaju mnogo cveća i biljaka u kući, a ni ne znaju kako se zovu ni kakva dejstva imaju. Spatifilum ( Spathiphyllum) je jedna od takvih biljaka. Postoji verovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici. Veruje se da je ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.
Veruje se da ako neudatoj devojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj ljubavni život, a sko je poklonite udatoj dami u porodicu će pristići dete.
U stvari, sve sobne biljke simbolišu nešto određeno, neke sreću u braku, druge novac, treće zdravlje ili uspeh. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?
Od davnina su žene počele da primećuju da je postojanje ove biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi su ubrzo bivale zaprošene, a udate žene su imale srećan bračni život.

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo ali bezuspešmno pokušavale da zatrudne. Kasnije su ova biljka i verovanja povezana s njom, postala naširoko poznata.
Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim prijateljicama izdanke spatifiluma da bi i one doživele magičnu moć ove biljke. Danas je ‚‚ženska sreća” jedan od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za lepši pol.

Uprkos činjenici da mnogi ne veruju u magične moći biljaka, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu govore mnogi postovi na forumima gde žene dele priče o ‚‚ženskoj sreći”.
Sve to govori o tome, da ova biljka i verovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar malo istine.

Ako želite da ova biljka promeni vaš život, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je i lečite ako je to potrebno, neka ona oseti vašu ljubav, neka vam razotkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uveriti šta je to zapravo ‚‚ ženska sreća ”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *