Bruka

Bila sam žena i majka, svaki dan mi je bio isti: Onda sam upoznala NJEGA preko Fejsbuka i SVE SE PROMENILO

Izazvala je skandal na svetskom nivou kada je ostavila supruga i devetoro dece zbog mnogo mlađeg muškarca koga je upoznala na Fejsbuku i zbog njega otišla na sasvim drugi kontinent. A ova Britanka sada je rešila da odgovori svima koji je zbog toga pljuju.

Hajdi Hepvort (44) iz Velike Britanije imala je poprilično prosečan život – bila je udata za Endija (44) sa kojim je imala čak devetoro dece. Svaki dan bio je isti, a onda je Hajdi otkrila čari interneta.

Počela je da se dopisuje sa muškarcima širom sveta, ali najviše poruka je razmenila sa jednim Afrikancem koga je pronašla na Fejsbuku. Zbog 14 godina mlađeg Mamadua Džalova se preselila iz Gambije.

Na osudu javnosti sa kojom se suočila nakon selidbe rešila je da odgovori u britanskoj emisiji “Loose woman”

Tamo je objasnila da je odlazak u Gambiju planirala mesecima. A decu, tvrdi, nije napustila već ih je prosto prepustila na čuvanje najstarijoj ćerki koja ima 28 godina.

Pored toga, Hajdi tvrdi i da je njen bivši suprug bio svestan da ona putuje da bi upoznala Džalova, i da ju je on i odvezao na aerodrom i poželeo joj srećan put.

Hajdi je apsolutno uverena da njen novi dečko nije sa njom iz finansijske koristi niti zbog državljanstva Velike Britanije.

– On mi nikada ništa nije tražio. Naravno, vreme će pokazati o čemu se tu zaista radi, ali ja nisam dete. Imam 44 godine, znam šta radim, a najvažnija su mi deca i Džalov to dobro zna – tvrdi Hajdi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *